Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Hollantilaishyökkääjä palaamassa Valioliigaan? – “Kiinnostuneita riittää!”

FC Barcelonan Memphis Depay
AOP

Espanjassa vahvaa nousua kohti kärkipaikkaa pitävää Real Madridia tekevä FC Barcelona on pyörinyt useimpien pelaajien ympärillä siirtohuhuissa. Tällä hetkellä Xavi Hernandezin valmentama joukkue on vahvistamassa ison satsauksin joukkuetta ensi kaudeksi, mutta ulospäin on myös liikettä. Tuorein huhu on hollantilaishyökkääjän ympärillä, joka on herättänyt kiinnostusta ympäri Iso-Britanniaa.

28-vuotias hollantilaiskärki Memphis Depay on jäämässä ylimääräiseksi pelaajaksi FC Barcelonan hyökkääjässä. Hollantilaishyökkääjän sopimus päättyy kesällä 2023, mutta oletettavaa on, että Moordrechtin kaupungista kotoisin oleva hyökkääjä vaihtaa maisemaa ensi kesän aikana. Depayn markkina-arvo on tällä hetkellä Transfermarktin mukaan noin 45 miljoonaa dollaria.

Depay on tällä kaudella tehnyt 21 otteluun kymmenen maalia La Ligassa. Mestarien liigan lohkovaiheen kuuteen otteluun FC Barcelona ei juuri maaleilla juhlinut eikä juhlinut myöskään Depay. Hollantilainen sai aloittaa kaikki ottelut ja pelata lähes kaikki minuutit, mutta yhtään maalia hyökkääjä ei onnistunut tekemään.

90min -sivuston mukaan FC Barcelonan kärjestä olisi kiinnostuneita ainakin kolme Valioliigan joukkueita. Näistä kaksi löytyy Lontoosta, kun Everton ja Arsenal ovat kiivaasti hollantilaisen perässä. Lontoolaisten lisäksi myös Newcastle kaipaisi vahvistusta hyökkäykseen. Tämä tarkoittaa sitä, että hollantilaisen palveluksia kohtaan kiinnostuneita riittää. Urallaan Depay on aiemmin edustanut Valioliigassa Manchester Unitedia, josta hyökkääjä siirtyi Ranskan pääsarjaan Lyonin riveihin vuonna 2017.

FC Barcelonan tarvitsee tehdä tilaa hyökkäykseen, sillä joukkueesta löytyy nyt jo laadukkaita pelaajia kärjestä sekä kärjen takaa. Mielenkiintoista on nähdä, mitä tulevaisuuden lupaus Ansu Fati tekee päästyään pelikuntoon ja kunnolla kiinni Xavin systeemeihin. Tämän lisäksi joukkueessa on nuoria hyökkääjiä Traoren ja Ferran Torresin muodossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga