Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

FC Barcelonalle kylmää vettä niskaan! – Saksalaisjoukkue järjesti sensaation

Filip Kostic
AOP

Euroopan kentillä saatiin Eurooppaliigan välieräjoukkueet selville torstaina, kun kaikki neljä otteluparia saivat toiset osansa maaliin. Isoin yllätys nähtiin Espanjassa, kun FC Barcelona sai shokkihoitoa Saksan Bundesliigan Frankfurtilta. Ottelusarjan toinen osa oli saksalaisten näytöstä, mutta pelistä tuli hurjan tiukka lisäajalla syntyneillä maaleilla.

Eurooppaliigan neljä parasta joukkuetta ovat nyt selvillä. Ne ovat Saksan Frankfurt ja RB Leipzig, Valioliigan West Ham sekä Skotlannin Glasgow Rangers.

Frankfurt järjesti kierroksen isoimman yllätyksen lyömällä Camp Noun sileällä nurmella FC Barcelonan 3-2 -lukemin. Frankfurt eteni otteluparista 4-3 -maalein jatkoon. Saksalaisjoukkue johti ottelua jo 3-0 -lukemin reilun tunnin pelin jälkeen, mutta kymmenen minuutin lisäajan aikana FC Barcelona osui kahdesti.

Saksalaisjoukkueen maaleista kaksi meni serbikärki Filip Kosticin nimiin ja kolmas oli kolumbialaiskärki Rafael Borren käsialaa avausjakson lopulla. Borren veto painui 30 metristä yläkulmaan ohi Marc-Andre ter Stegenin.

Ottelun lisäajalla Barcelona nousi peliin vielä mukaan, kun keskikenttämies Sergio Busquetsin veto painui reilusta 20 metristä takakulmaan. Hollantilaishyökkääjä Memphis Depay iski rangaistuspotkusta vielä kavennuksen, mutta tämän jälkeen peli puhallettiin poikki ja Frankfurt selvisi painekattilasta.

Muissa ottelussa Red Bull Leipzig osui kahdesti Atalantan vieraana ja otti tyylikkään 2-0 -voiton. Lyon oli kotistadionillaan West Hamia vastaan heikko, sillä vieraat nappasivat tyylikkään 3-0 -voiton. Päivän neljännessä ottelussa tarvittiin jatko-ottelu ratkaisuun, sillä Glasgow Rangers voitti kotiottelun vain 2-1 -lukemin Bragan tehtyä vajaamiehisenä kavennuksen. Jatko-ottelun 11. peliminuutilla kotijoukkueen sankariksi nousi jamaikalaishyökkääjä Kemar Roofe maalillaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut