Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Luka Modric lähtökuopissa! – Real Madrid kuuntelee tarjouksia

Real Madridin Luca Modric.
AOP

Real Madridin joukkueessa tulee ensi kesänä tapahtumaan paljon muutoksia. Joukkueen kokeneet pelaajat ovat siirtymässä toisaalle. Tuorein nimi eri siirtohuhuihin on noussut kroatilaiskeskiskenttä Luka Modricin toimesta. Modric teki Realin kanssa viime kesänä vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Mestarien liigan välieriin tällä viikolla paikkansa varmistanut Real Madrid tulee uusiutumaan ensi kaudeksi kovalla kädellä. Joukkueessa on hyvä runko, mutta rungon kokeneemmasta päästä pelaajat ovat vanhentumassa käsiin. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajat ovat siirtohuhuissa ja monet pienemmät joukkueet ovat kiinnostuneita entisistä supertähdistä. Lisäksi Real on riehumassa ensi kesän siirtomarkkinoilla siihen tahtiin, että tilaa myös uusille pelaajille on löydyttävä kokoonpanosta.

Tuorein siirtohuhu koskee kokenutta, 36-vuotiasta kroatilaiskeskikenttä Luka Modricia. Kroatian maajoukkueessa kovaa jälkeä tehnyt Modric on palvellut Realia jo vuodesta 2012 alkaen siirryttyään Espanjan pääkaupunkiin Tottenham Hotspurista 35 miljoonan euron siirtosummalla. Modric on Realissa pelatun uran aikana voittanut neljä kertaa Mestarien liigan ja näistä kolme mestaruutta tuli putkeen. Lisäksi Modric päätti vuonna 2018 Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon putken maailman parhaan jalkapalloilijan palkinnossa.

Real Madridin paidan kroatialainen on pukenut päälleen yhteensä 428 ottelussa ja iskenyt näissä 31 maalia. Se on puolustavalle keskikenttäpelaajalle hurja luku kovassa seurassa. Tänä vuonna Modric on iskenyt La Ligassa kaksi maalia 23 otteluun ja Mestarien liigassa kymmeneen otteluun on syntynyt neljä maalisyöttöä.

90min -sivuston mukaan Modricin palveluksista ovat kiinnostuneet niin Italian Serie A:n Juventus ja joitakin qatarilaisjoukkueita. Juventus olisi valmis tarjoamaan jopa kahden vuoden sopimusta kokeneelle kroatille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga