Seuraa meitä:

Valioliiga

Valioliigan Manchester United on Evertonin nuoren topparilupauksen perässä

Jarrad Branthwaite toppari Everton
AOP

Englannin Valioliigan europelipaikoista tiukasti kamppaileva Manchester United rakentaa jo ensi kauden runkoaan tiukkaan tahtiin. Nyt mediatietojen mukaan haaviin tarttui nuori Everton-puolustaja.

Brittilehti The Sunin tietojen mukaan Englannin Valioliigan Manchester United suunnittelee saman sarjan Evertonissa pelaavan 19-vuotiaan englantilaistopparin Jarrad Branthwaiten hankkimista kesän siirtoikkunassa.

Mediatietojen mukaan United uskoo, että Branthwaite on potentiaalia nousta ja saavuttaa korkeampi taso heidän kanssaan kuin putoamisuhan alla roikkuvassa Evertonissa. Topparilla on kuitenkin kauteen 2024-2025 saakka jatkuva sopimus Evertonin kanssa.

Liverpoolilaisseura hankki topparin Englannin League Twon Carlislestä tammikuussa 2020 miljoonalla punnalla ja Branthwaite on ehtinyt sen jälkeen käydä myös lainalla Englannin Championshipin Blackburnissa. Mies on pelannut Evertonin paidassa tällä kaudella yhteensä kuusi peliä, joissa on syntynyt yksi maali. Mies on pelannut myös kaksi peliä seuran reservijoukkueessa.

Branthwaiten hankintahalujen taustalla vaikuttavat Unitedin nykymanagerin Ralf Rangnickin kommentit siitä, että joukkueen puolustuksesta uupuu fyysisyyttä ja aggressiota. Nuori englantilainen pystyisi tuomaan kumpaakin joukkueeseen.

United on yhdistetty siirtohuhuissa myös muun muassa Valioliigan Chelsean Antonio Rüdigeriin ja Hollannin Eredivisien Ajaxin Jurrien Timbëriin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga