Seuraa meitä:

Valioliiga

Karmeita uutisia – Cristiano Ronaldo menetti vastasyntyneen lapsensa

Georina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo
AOP

Valioliigassa Manchester Unitedia edustava portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldoa ja hänen puolisoaan Georgina Rodriguezia on kohdannut suru. Rodriguez synnytti kaksi lasta, tytön ja pojan, mutta heidän poikansa menehtyi synnytyksessä. Parilla oli ennestään neljä lasta.

Portugalin ja yksi maailman kautta aikain parhaimmista jalkapallotähdistä, eli 37-vuotias Cristiano Ronaldo on kohdannut puolisonsa kanssa surun. Perhe odotti viidettä ja kuudetta lastaan, mutta kaksosten syntyessä toinen menehtyi. Parin piti alunperin saada tyttö ja poika kaksoset, mutta vauvoista poika menehtyi. Ronaldon puoliso on argentiinalaisnäyttelijä Georgina Rodriguez, joka on syntynyt vuonna 1994. Pari on ollut yhdessä aina vuodesta 2017 alkaen.

– Meidän syvimmissä surussa on kerrottava, että meidän poikavauva on menehtynyt. Tämä on hirvein kipu, minkä kukaan vanhempi voi kokea. Meidän syntynyt tyttölapsemme antaa meille voimaa jaksaa tulevaisuuteen, kertoi Ronaldo tiedotteessaan.

– Haluamme kiittää kaikkia lääkäreitä ja hoitajia kaikesta siitä tuesta sekä huolenpidosta, jota olemme saaneet.

Ronaldo pelasi lauantaina Old Traffordilla Norwichia vastaan Valioliiga-ottelussa ja teki Teemu Pukin edustamaa joukkuetta vastaan kolme maalia. Ronaldo kuittasi hattutempusta 850 tuhannen punnan bonuksen. Tämä onni kuitenkin kääntyi nopeasti suruksi. United kommentoi myös sosiaalisessa mediassa Ronaldon lapsen menehtymistä.

– Sinun kipusi on meidän kipumme. Rakkautta ja voimaa perheelle näinä raskaina aikoina.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga