Seuraa meitä:

Valioliiga

Arsenal murskasi Chelsean: “Tämä oli merkittävä tulos” – Manchester City takaisin Valioliigan kärkeen

Bukayo Saka of Arsenal during the Premier League match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge, London, England o
AOP

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua keskiviikon ratoksi ja sarjassa mestaruustaistelu pysyi täysin auki. Lisäksi taistelu neljän parhaan joukon paikoista säilyi tiukkana, kun Arsenal palasi voittojen tielle Lontoon paikallisessa. Valioliigaa on jäljellä vielä noin kuusi kierrosta riippuen joukkueista ja mestaruustaistelu käydään kahden joukkueen välillä. Chelsealla on vielä teoreettiset mahdollisuudet tippua neljän joukon ulkopuolelle.

Arsenal juhli komeaa vierasvoittoa Chelseasta Stamford Bridgellä 4-2 -lukemin. Arsenal katkaisi vierasvoitollaan kolmen ottelun mittaisen tappioputken, jonka aikana oli syntynyt vain yksi maali.

Mikel Artetan valmentamalta joukkueelta kolme pelaajaa onnistui maalinteossa. Englantilaisjuniori Eddie Nketiah osui kahdesti, Emile Smith Rowe kertaalleen ja Bukayo Saka naulasi ottelun viimeisen niitin rangaistuspotkusta. Chelsealta maalinteossa onnistuivat Timo Werner ja espanjalaispuolustaja Cesar Azpilicueta. Belgialaiskärki Romelu Lukaku otettiin kentältä vaihtoon noin 20 minuuttia ennen täyttä aikaa.

– Halusimme antaa faneille jotain mihin uskoa ja me teimme tämän. Me näytimme tänään taistelutahtoa ja luonnetta. Tämä oli merkittävä tulos meille, kommentoi 4-2 -maalin viimeistellyt Saka.

Arsenal on voiton myötä jaetulla neljännellä sijalla 57 pisteessä yhdessä Tottenhamin kanssa.

– Voitto merkitsi todella paljon meille. Kolmen ottelun häviäminen putkeen oli tosi paha juttu, jatkoi Saka Sky Sportsin haastattelussa.

City palasi kärkeen

Manchester City pelasi oman ottelun Etihadilla Brightonia vastaan. Ensimmäinen jakso oli tasainen ja tauolle mentiin 0-0 -tilanteesta. Lopulta Pep Guardiolan valmentama joukkue marssi tyylikääseen 3-0 -voittoon toisen jakson maaleilla ja palasi sarjakärkeen ohi Liverpoolin. Cityltä maalinteossa onnistuivat portugalilaiskeskikentä Bernardo Silva, Phil Foden ja Riyad Mahrez.

Kahdessa muussa Valioliigan kamppailussa Everton pelasi 1-1 -tasapelin Leicesteriä vastaan ja Newcastle kaatoi 1-0 -lukemin Crystal Palacen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga