Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Pukki-party jatkuu! – Seuraavan kauden joukkueesta ei silti täyttä varmuutta

Norwichin Teemu Pukki tuulettaa.
AOP

Englannin Valioliigan Norwichin suomalaisen tähtihyökkääjän Teemu Pukin ensi kauden sopimusasiat saivat selkeyttä, kun kärkimies allekirjoitti yksivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa.

Englannin Valioliigan Norwich vahvisti torstaina, että se käytti Teemu Pukin, Todd Cantwellin ja Matthew Denniksen sopimuksissa olleet seuran vuoden jatko-optiot. Kolmikko on ollut vaihtelevissa rooleissa tällä kaudella. Pukki on edelleen joukkueen ykköshyökkääjä, mutta Cantwell on valahtanut lainapestille Championshipiin ja Dennis on pelannut koko kauden National Leaguessa.

Norwichin Valioliiga-kausi on kuitenkin ollut jälleen vaikeuksien täyttämä, eikä edes managerivaihdos ole tuonut kaivattua piristysruisketta. Seura majailee sarjajumbona kerättyään 32 ottelusta 21 pistettä. Matkaa viimeisellä säilyjän paikalla olevaan Evertoniin on jo kahdeksan pistettä.

Kuluvan kauden aikana Pukki on tehnyt kymmenen maalia 31 ottelussa. Kotkalaiskärki on Norwichin lähiseurahistorian tehokkain maalintekijä ja on ollut johtavassa roolissa niin Valioliiga- kuin Championship-kausinakin.

Cantwell on seilannut edustusjoukkueen, reservijoukkueen ja lainajoukkueensa Bournemouthin välillä. Valioliigassa mies on jäänyt kahdeksassa ottelussa maaleitta, reserveissä on syntynyt yksi maali kahdessa ottelussa. Bournemouthissa mies on pelannut 11 ottelua maaleitta. Denniksen kausi Southendissä on sujunut mallikkaasti. 25 ottelussa on syntynyt seitsemän maalia.

Vaikka Pukki tekikin jatkosopimuksen Norwichiin, siirtohuhut vievät miestä pois joukkueesta, mikäli se tippuu sarjaporrasta alemmas kauden päätteeksi. Käyttämällä optionsa Norwich varmisti, ettei se joudu luopumaan pelaajistaan ilman siirtokorvausta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset