Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Perparim Hetemaj palaa Veikkausliigaan – 16 vuoden ulkomaankierros ohi

Perparim Hetemaj keskikenttäpelaaja HJK
AOP

Veikkausliigan kärkikahinoissa painiva HJK teki merkittävän hankinnan keskikentälleen, kun seuralegenda Perparim Hetemaj palaa Helsinkiin lähes 16 vuoden tauon jälkeen.

Veikkausliigan HJK ja 35-vuotias keskikenttäpelaaja Perparim Hetemaj ovat tehneet pelaajasopimuksen kausille 2022 ja 2023 ja sopimus sisältää option myös kaudesta 2024.  Siirtopaperit Hetemaj’n edellisen seuran Regginan ja HJK:n välillä saatiin kuntoon tällä viikolla eli kevään siirtoikkunassa. Huimat 300 ottelua Italian Serie A:ssa pelannut Hetemaj on täten edustuskelpoinen välittömästi.

Keskikentän konkari saa Klubissa tutun pelinumeron 56 ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen heti.

– On erittäin hieno ja ehkä vähän nostalginenkin fiilis. Olen Suomessa edustanut vain Klubia ja on hienoa, että ympyrä nyt tavallaan sulkeutuu, Hetemaj iloitsi.

Hetemaj aloitti HJK:n junioripolun 6-vuotiaana ja pelasi eri myös Klubi 04:ssä edustusjoukkueen lisäksi. HJK:sta matka jatkui ensin Kreikkaan AEK Ateenaan ja Apollon Pontukseen. Kreikasta mies suuntasi Hollantiin FC Twenteen ja sieltä Italiaan, jossa vierähtivät seuraavat reilut 12 vuotta. Seuroina toimivat niin Brescia, Chievo Verona, Benevento kuin Regginakin.

Tukevasti Serie B:n keskikastiin ankkuroitunut Reggina suostui purkamaan suomalaisen sopimuksen Hetemaj’n aloitteesta kolme kierrosta ennen Italian sarjakauden loppua. Tällä kaudella Hetemaj on pelannut joukkueessa 32 ottelua ja tehnyt yhden maalin.

– Olo on tosi odottavainen. En malttaisi odottaa, että pääsen mahdollisimman nopeasti treenaamaan, tutustumaan pelaajiin ja pelitapaan ja tietysti pelaamaan. Omat odotukset itseäni kohtaan ovat isot, ja tiedän, että muutkin ihmiset odottavat minulta paljon.

HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula toteaa Hetemaj’n siirron olevan seuralle monellakin tavalla merkittävä.

– Urheilullisesti Perparim tietenkin vahvistaa joukkuetta ja auttaa meitä matkalla kohti asettamiamme tavoitteita. Pelillisen laadun lisäksi hän näyttää nuorille pelaajillemme tärkeää esimerkkiä jokapäiväisessä työssä joukkueen arjessa, koska Perpa jos joku tietää, mitä pitkän ammattilaisuran luominen ulkomailla pelaajalta vaatii.

– Koko Veikkausliigaakin ajatellen on hienoa, että sarjaan saadaan Hetemaj’n tasoisia, huippuluokan paluumuuttajia. Perpan edellisestä 90-minuuttisesta Serie B:ssä on alle kaksi viikkoa, joten hän saapuu Klubiin täydessä iskussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat