Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Paperirahalla Mestarien liigan finaaliin – Tässä lipunhinnat!

jalkapallon Mestarien Liiga
AOP

Tiistaina käynnistyy Mestarien liigan välierävaihe. Kaksiosaisista välieristä selvitetään joukkueet jotka pääsevät pelaamaan Pariisissa käytävään Mestarien liigan loppuotteluun. Välierissä Liverpool saa haasteen Villarrealilta ja Real Madrid tarjoaa haasteen Manchester Citylle. Pariisissa pelattavaan loppuotteluun on tarjolla edullisia lippuja johon pääsee rahvaampikin porukka.

Mestarien liigan loppuottelu on tänä vuonna Pariisin Stade de Francella. Alunperin ottelu piti pelata Pietarissa, mutta Venäjän hyökättyä Ukrainaan kaikki toiminta, mitä jalkapallon ja Venäjän oli, menivät jäihin.

Tämän vuoden Mestarien liigan finaaliin myydään monessa eri tasossa lippuja. Kumpikin finaaliin päässeistä joukkueista saa omille faneilleen tietyn kiintiön lippuja ja osa jää yleiseen myyntiin ympäri maapalloa. Stade de Francelle sopii kaikkiaan 75 tuhatta katsojaa katsomaan Mestarien liigan loppuottelua ja muitakin jalkapallomatseja.

52 tuhatta lipuista on tarjolla kaikille faneille ja tavallisille katsojille. Kaksi joukkuetta saavat kumpikin 20 tuhatta lippua ja 12 tuhatta lippua tulevat yleiseen myyntiin.

28. toukokuuta Pariisissa pelattavaan otteluun on neljässä eri hintaluokassa peruslippuja. Halvimmat liput maksavat ainoastaan 70 euroa, mutta toisessa kategoriassa lipun hinta lähes kolminkertaistuu. Kakkoskategorian katsomossa lippu maksaa jo 180 euroa.

Tämän jälkeen lippujen hinnat kokevat jo kovemman hinnannousun. Kakkoskategoriaan pääsee 490 eurolla ja kalliimmille paikoille 690 eurolla. Viikonloppumatka Pariisissa voi olla halvimmillaan noin 500 euroa, joten alle tonnilla pääsee helposti katsomaan Mestarien liigan loppuottelua ja nauttimaan Pariisin palveluista.

Mestarien liigan välierät pelataan tällä ja ensi viikolla. Tiistaina on luvassa ottelu Manchester Cityn ja Real Madridin välillä Manchesterissa. Keskiviikkona pelataan myös Englannissa, kun Liverpool saa vieraakseen Villarrealin. Otteluparien toiset osat pelataan ensi viikolla niin, että Villarreal pelaa kotonaan Liverpoolia vastaan tiistaina ja keskiviikkona City käy Realin vieraana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga