Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Real Madridin tähtihyökkääjä oli pettynyt tappion jälkeen – “Olimme jäljessä vähän kaikessa”

Karim Benzema
AOP

Mestarien liigan välierävaihe potkaistiin käyntiin tiistaina hurjalla ottelulla Manchester Cityn ja Real Madridin välillä. Ottelussa nähtiin hurjat seitsemän maalia ja lopulta kotijoukkue poistui ottelusta voittajana. Panoksia jäi vielä silti isosti ensi viikon toiseen osaotteluun, joka pelataan Espanjan pääkaupungissa Madridissa Santiago Bernabeulla.

Pep Guardiolan valmentama ja Valioliigaa johtava Manchester City tavoittelee seurahistorian ensimmäistä Mestarien liigan voittoa. City on jälleen askeleen lähempänä mestaruutta, kun joukkue kaatoi välierävaiheen ensimmäisessä ottelussa Real Madridin Etihad Stadiumilla 4-3 -lukemin.

City sai otteluun räjähdysmäisen alun, sillä joukkue karkasi 2-0 -johtoon ensimmäisen yhdentoista minuutin aikana, mutta tauolle edettiin kotijoukkueen 2-1 -johdosta. Avausjaksolla maalinteossa onnistui kotijoukkueelta belgialaistähti Kevin De Bruyne ja brassikärki Gabriel Jesus, joka teki viikonloppuna Valioliigassa neljä maalia Watfordin verkkoon. Karim Benzema toi illan ensimmäisellään kuitenkin Realin mukaan peliin reilun puolen tunnin pelin jälkeen.

Toisella jaksolla ensimmäinen vartti oli hurjaa tykitystä, sillä kummassakin päässä nähtiin hurjia maalintekopaikkoja. City karkasi ottelussa 3-1 -johtoon Phil Fodenin puskumaalilla, mutta Vinicius Junior toi vieraat uudestaan maalin päähän upealla sijoituksella etukulmasta.

Ottelun loppupuolella City siirtyi uudestaan kahden maalin johtoon, kun Bernardo Silvan veto painui vastustamattomasti etuyläkulmaan ohi Thibault Courtoisin. Real nousi kuitenkin uudestaan maalin päähän, kun Benzema viimeisteli illan toisensa kylmän viileästi rangaistuspotkusta. Ranskalaistähti oli missannut edellisessä La Ligan ottelussa kaksi rangaistuspotkua Osasunaa vastaan.

Mestarien liigassa tällä kaudella 14 maalia tehnyt ranskalainen ei ollut tyytyväinen joukkueensa suoritukseen. Benzema on tehnyt yhdeksän maalia neljään edelliseen Mestarien liigan otteluun.

– Tappio ei ole koskaan hyvä asia etenkään Mestarien liigassa, koska me välitämme tästä kisasta tosi paljon. Olimme jäljessä vähän kaikessa tässä ottelussa. Niin paineessa kuin itseluottamuksessakin. Tärkeintä on nyt kuitenkin, että emme masennu tästä tappiosta. Meillä on viellä loistava mahdollisuus kääntää ottleupari Bernabeulla ensi viikolla ja teemme toisessa pelissä jotain maagista.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi keskiviikkona. Vierasmaalisääntöä ei ole mukana, joten yhteismaalit ratkaisee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga