Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Mitä seuraavaksi Luis Suárez? – Siirtyykö “El Pistolero” entisen pelikaverinsa alaisuuteen?

Missä Luis Suarezin ura jatkuu?
AOP

Kun Luis Suárez potkittiin tylysti pois Barcelonasta, oli hänen jalkapallouransa vedenjakajalla. Uruguaylainen pystyi kuitenkin osoittamaan kuuluvansa edelleen ehdottomalle huipulle voittamalla viime kaudella Espanjan mestaruuden  Atlético Madridin paidassa.

Liverpoolissa maailmanmaineeseen noussut Luis Suárez on uransa varrella ollut monessa mukana. Miehen ympärillä on aina riittänyt puhetta ja viime aikoina mediassa on ollut esillä hänen mahdollinen paluunsa Englantiin, tällä kertaa Aston Villan paitaan.

Villan päävalmentaja ja Suárezin entinen pelitoveri Steven Gerrard kertoin hiljattain suuresta arvostuksestaan uruguaylasta kohtaan ja siirtohuhut leimahtivat välittömästi liekkeihin.

“El Pistoleron” sopimus Atlético Madridin kanssa päättyy kesällä, eikä hän ole näin ollen jäämässä Espanjaan. Myös MLS:stä on osoitettu kiinnostusta hyökkääjää kohtaan, mutta tässä vaiheessa on vielä epäselvää missä miehen ura jatkuu.

Vaikka 35-vuotias Suárez ei enää olekaan aivan takavuosien veroisessa iskussa, on hän silti edelleen yksi maailman vaarallisimmista ysipaikan pelaajista. Suárezin maalivainu ei ole kadonnut minnekkään ja kyky viimeistellä on häikäisevällä tasolla. Suárezin ja Gerrardin yhteenpaluu kuulostaa jalkapalloromantikon korviin kauniilta, mutta sen toteutuminen on kokonaan toinen asia.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset