Seuraa meitä:

La Liga

Ranskalaistähti jäämässä Pariisiin? – Näin suurseuran valmentaja vastaa

Kylian Mbappe PSG:n paidassa.
AOP

Jalkapallossa siirtomarkkinat pyörivät jatkuvasti kuumina. Yksi mielenkiintoisimmista saagoista on ranskalaistähti Kylian Mbappen tulevaisuus, joka on täysin auki. Mbappe on edustanut jo vuosia Paris Saint-Germainin joukkuetta, mutta läpi tämän vuoden pelaajan sekä organisaation ympärillä on ollut voimakkaita huhuja. Yksi ranskalaistähden perässä juosseista joukkueista on ollut Espanjan suurseura Real Madrid.

Ranskan liigan hallitsijan ja tämänkin kauden ylivoimaisen mestarin Paris Saint-Germainin ympärillä pyörii tuuli kovaa. Torstaina joukkueen päävalmentaja Mauricio Pochettino tuli julkisuuteen kommentilla, jonka mukaan hän ja tähtihyökkääjä Kylian Mbappe pysyvät organisaation riveissä myös ensi kaudella.

Pochettinon paikkaa joukkueen päävalmentajana on kyseenalaistettu heikosti sujuneen Mestarien liigan kanssa. PSG tippui jalkapallon kovimman seurajoukkueturnauksen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Real Madridia vastaan. Real on tällä hetkellä välierissä ja taipui ensimmäisessä osassa Manchester Citylle 4-3 -lukemin.

Mbappen perässä on varmasti kaikki maailman suuret seurat, mutta eniten on yhteyksiä ollut Mbappen ja Realin välillä. Pitkään on pidetty lähes selvänä, että ranskalainen pukee ensi kaudella Los Blancosin paidan päälle, mutta argentiinalaispäävalmentajan kommentti nostatti kysymykset ilmoille.

Realin päävalmentajana toimiva italialaislegenda Carlo Ancelotti naurahti PSG:n pääkäskijän kommenttia.

– Pochettino sanoi, että Mbappe jää PSG:hen? Täytyy muistaa, että usein valmentajat eivät puhu totta, Ancelotti hymähti.

Ancelottin valmentama Real on tällä hetkellä yhden pisteen päässä varmistaakseen La Ligan mestaruuden. Viikonloppuna joukkue pelaa Espanjan pääsarjassa kotiottelun Espanyolia vastaan. FC Barcelona on sarjassa toisena 15 pistettä Realia perässä yhdessä Sevillan kanssa. Realille riittää myös mikäli Sevilla ja Barcelona jäävät vaille täysiä pisteitä loppukauden aikana.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga