Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Superagentin kuolemasta pyörii väärää tietoa – “Hän on edelleen hengissä”

Zlatan ja Mino Raiola
AOP

Jalkapallomaailma on kuohunut melkoisesti torstaina, kun erilaiset tiedotteet superagentti Mino Raiolan kuolemasta ovat nousseet pintaan Twitterissä. Nämä huhut on kuitenkin katkastu niin itse henkilön kuin muidenkin toimesta. Tällä hetkellä lukuisan huippupelaajan agenttina toimiva italialainen on sairaalahoidossa.

Monen suurpelaajan agenttina toimiva 55-vuotias Mino Raiola on joutunut sairaalaan, mutta eri tiedoista poiketen italialainen ei ole kuollut. Sosiaalisen median palvelu Twitteriin nousi huhut, jonka mukaan Raiola olisi kuollut, mutta näin ei kuitenkaan ole.

– Hän on edelleen hengissä. Nuo uutiset hänen kuolemastaan ovat silkkaa paskaa, kommentoi Raiolan läheinen ystävä Jose Fortes Rodriguez.

Jalkapallosivusto GOAL:n mukaan Raiola on tällä hetkellä sairaalassa ja joutui perus terveystarkistuksen jälkeen hoitoon, johon tarvittiin nukutus. Kaikki meni hoidoissa suunnitelmien mukaan eikä esimerkiksi elvytystoimenpiteitä tarvinnut tehdä.

Raiola edustaa lukuisia huippupelaajia, jotka Euroopassa pelaavat. Tällä hetkellä kuumimmat neuvottelut ovat käynnissä norjalaishyökkääjä Erling Haalandin ympärillä, joka on siirtymässä toisaalle Borussia Dortmundista. Raiola edustaa myös ranskalaiskeskikenttä Paul Pogbaa, italialaismaalivahti Gianluigi Donnarummaa, ruotsalaislegenda Zlatan Ibrahimovichia sekä italialaisia Mario Balotellia sekä Marco Verrattia.

Raiola on agenttiuransa aikana eri tietojen mukaan tienannut yli 70 miljoonan euron omaisuuden.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga