Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United palasi voittojen tielle – Ruotsalaispelaaja tyytyväisenä: ”Mielestäni tarvitsimme tätä.”

Cristiano Ronaldo
AOP

Manchester United kohtasi maanantain ainoassa Valioliigakamppailussa Brentfordin. Unitedilla oli ottelussa mahdollisuus pestä hieman kasvojaan viime aikaisten heikkojen tulosten jälkeen.

ManU otti perjantaina selvän 3-0 voiton Brentfordista Old Traffordilla pelatussa ottelussa. United oli odotetusti hallitsevampi osapuoli ja vei pallonhallin selkeästi nimiinsä. Pelin ensimmäinen maali nähtiin avauspuoliajan yhdeksännellä minuutilla ja se syntyi Bruno Fernandesin lapikkaasta, Anthony Elangan hienon esityön jälkeen. Red Devilsillä oli maalin jälkeen muutamia hyviä tilanteita, Brentfordin tyytyessä vastahyökkäyksiin.

Seuraava maalin syntymistä saatiin odottaa kuitenkin hyvä tovi, kunnes Cristiano Ronaldo teki ratkaisevan 2-0 maalin pilkulta. Reilut kymmenen minuuttia tämän jälkeen Raphaël Varane laukoi isännät kolmen maalin karkumatkalle. Komea osuma oli ranskalaistopparin ensimmäinen United-paidassa.

Läpi ottelun pirteästi esiintynyt Elanga oli mielissään taiston päätyttyä. Vaikka Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on jo karannut joukkueen hyppysistä, oli voittaminen miehen mukaan tärkeää etenkin kannattajien takia.

– Mielestäni tarvitsimme tätä. Meidän oli annettava jotain takaisin faneille, jotka ovat kannattaneet meitä koko kauden ajan vaikeista hetkistä huolimatta. Teimme kolme maalia ja oma päämme pysyi puhtaana. Tarvitsimme tätä.

Ottelussa nähtiin myös Nemanja Matićin jäähyväiset kotiyleisölle. Serbipelaaja ilmoitti aiemmin, että tämä jää hänen viimeiseksi kaudekseen Old Traffordilla. Myös Juan Matan sopimus on katkolla ja on hyvin todennäköistä, että hänenkin pelinsä Unelmien Teatterissa ovat pelatut. Ensi kaudella Unitedissa puhaltavat uudet tuulet ja on selvää, että ovi käy kesän aikana molempiin suuntiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga