Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Kestääkö Liverpool painekattilan – Villarrealilla mahdollisuus sensaatioon!

Liverpool, Villarreal, Mo Salah, Pau Torres
AOP

Mestarien liigan kautta 2021-22 on jäljellä enää kolme ottelua. Kaksi välierää ja yksi finaali. Loppuottelu pelataan toukokuun lopulla Pariisissa, mutta sinne täytyy selvittää vielä joukkueet kahden välierän turvin. Tiistaina ensimmäinen välieräpari ratkeaa, kun Villarreal isännöi Valioliigan suurseura Liverpoolia. Ottelupari on ennen toista osaa vielä täysin auki.

Espanjan La Ligassa vielä kiivaasti eurokenttäpaikoista ensi kaudeksi taisteleva Villarreal on 34 pelatun ottelun jälkeen seitsemäntenä. Eroa kuudentena olevaan Real Sociedadiin on neljä pistettä, kun sarjaa on neljä ottelua pelaamatta. Villarreal kärsi viikonloppuna ikävän vierastappion Alavesille 2-1 -lukemin. Tappio katkaisi joukkueen kolmen ottelun mittaisen pisteputken ja kahden ottelun mittaisen voittoputken La Ligassa.

Liverpool on Valioliigassa edelleen toisena. Joukkueella yksi piste eroa kärkipaikkaa pitävään Manchester Cityyn, kun sarjaa on neljä ottelua La Ligan tavoin pelaamatta. Liverpool on Valioliigassa kolmen ottelun voittoputkessa ja samalla kolmen ottelun nollapeliputkessa. Maalin Jurgen Kloppin valmentama ryhmä on päästänyt viimeksi FA Cupin ottelussa Citya vastaan huhtikuun puolivälissä.

Viikonloppuna joukkue haki 1-0 -vierasvoiton Newcastlesta. Liverpoolilla on Valioliigassa jäljellä vielä ottelut Southamptonia, Aston Villaa, Tottenhamia ja Wolverhamptonia vastaan, joten 12 pistettä pitäisi olla selviö, ja apua joukkue tarvitsee muilta voittaakseen mestaruuden.

Villarrealin ja Liverpoolin välisessä ensimmäisessä osassa Anfieldillä viikko sitten keskiviikkona ei tunnetta puuttunut. Liverpool oli hallitsevampi osapuoli läpi ottelun, mutta ei onnistunut kuin kertaalleen maalinteossa itse. Toinen joukkueen maaleista merkittiin Villarrealin omaksi toisen jakson alussa.

Kloppin valmentama miehistö osui kahdesti kahden minuutin sisään ja voitti lopulta ottelun 2-0 -lukemin. 2-0 -lukemat jättivät otteluparin vielä auki, sillä Villarreal on äärimmäisen vaarallinen kotijoukkue ja on pystynyt tällä kaudella kaatamaan kotikentällään muun muassa Bayern Munchenin ja pelaamaan tasapelit Juventusta sekä Real Madridia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga