Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Saako Arsenal vihdoin haluamansa? – Lionel Messi: ”Hän on ilmiömäinen”

Lautaro Martinez
AOP

Internazionalen ja Argentiinan maajoukkueen kärkipelaajan Lautaro Martínezin tulevaisuus on jälleen tapetilla. Miehen uumoiltiin jo viime vuonna siirtyvän Valioliigaan, mutta kauppoja ei kuitenkaan syntynyt. Kesän siirtoikkunan lähestyessä miestä viedään vahvasti Pohjois-Lontooseen ja Arsenalin paitaan.

Lautaro Martínezin siirto Arsenaliin näytti viime kesänä jo varmalta. Lähteiden mukaan Gunners ei kuitenkaan lopulta pystynyt vastaamaan Interin 60 miljoonan punnan hintapyyntöön, joten diili jäi tuolloin toteutumatta.

Argentiinanlainen on kuulunut nuorestaan iästään huolimatta jo hyvän aikaa Euroopan vaarallisimpien hyökkääjien joukkoon. La Albicelesten paidassa 37 otteluun on syntynyt yhteensä hienot 19 osumaa. Tällä kaudella verkko on heilunut Italian liigassa 17 kertaa. Miehen hyvä ystävä ja maajoukkuetoveri Lionel Messi antoi aiemmin oman näkemyksensä Martínezin vahvuuksista.

– Hän on ilmiömäinen ja varustettu mahtavilla ominaisuuksilla. Hänen potentiaalinsa on aina ollut nähtävillä ja nyt hän lunastaa odotuksia. Lisäksi hän on todella vahva ja hyvä kaksinkamppailuissa. Hän taistelee loppuun asti ja on alati vaarallinen rangaistusalueen sisällä. Martínez on kokonaisvaltainen pelaaja, jolla ei tunnu olevan heikkouksia.

Martínezin huhutaan olevan tyytymätön elämäänsä Milanossa ja kaipaavan maisemanvaihdosta. Edin Džekon hankinta on myös paikoitellet syönyt argentiinalaiskärjen peliaikaa. Jos Gunners kaivaa riittävästi kuvetta voi siirto tällä kertaa nähdä päivänvalon. Tämän kaliiberin hyökkääjiä ei ole saatavilla jokaisen siirtoikkunan aikana, joten miehelle löytyisi varmasti ottajia muaaltakin Euroopasta.

Lähde: Football. London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset