Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Valioliigan belgialaistähti jyrähti! – “Haluan hänen jäävän”

Kevin de Bruyne, Jack Grealish
AOP

Valioliigan voitossa tiukasti kiinni oleva Manchester City pelaa keskiviikkona ison ottelun Madridissa. Kyseessä on Mestarien liigan välierän toinen osa ja vastassa on Real Madrid. Cityn täytyy onnistua Santiago Bernabeulla erinomaisesti, mikäli joukkue haluaa päästä Mestarien liigan finaaliin, joka odottaa toukokuun lopulla Pariisissa.

Pep Guardiolan valmentama Manchester City valmistautuu tiukasti keskiviikkona pelattavaan Mestarien liigan välierän toiseen osaan Real Madridia vastaan. City voitti kotonaan viikko sitten tiistaina avausosan 4-3 -lukemin, joten panoksia jäi yllinkyllin toiseen osaan. Koska vierasmaalisääntöä ei enää ole, niin Realille riittää jatko-otteluun pääsyyn 1-0 tai vaikka maalin voitto.

Ensimmäisessä osassa 1-0 -maalista vastannut belgialaistähti Kevin de Bruyne on noussut mediassa esiin mielenkiintoisilla kommenteilla. Maalin lisäksi belgialainen teki esityön brassihyökkääjä Gabriel Jesusin iskemään 2-0 -maaliin. Jesusin ympärillä on pyörinyt jo hetken aikaa huhut, että tämä ei kuuluisi päävalmentaja Guardiolan ensi kauden suunnitelmiin.

– Haluan Jesusin jäävän! Siitä asti, kun hän tuli tähän joukkueeseen on meillä ollut loistava suhde kentällä. Olemme löytäneet toisemme useasti. Hän pelaa aina isolla energialla hyökkäyksessä ja auttaa joukkuetta eteenpäin, kommentoi De Bruyne GOAL -jalkapallosivustolle.

De Bruyne teki Watfordia vastaan pelatussa kotiottelussa esityöt kahteen neljästä Jesusin iskemästä maalista ja antoi hänelle mahdollisuuden tehdä pilkusta kolmannen maalin.

– En välittänyt siinä tilanteessa omasta maalista. Ajattelin, että se on oikea ratkaisu antaa hänen laukoa rangaistuspotku. Sanoin Jesusille, että minulla on täysi luotto sinuun. Lauo pilkku sisään.

Belgialaiskeskikenttä näkee brasilialaisessa vielä paljon potentiaalia.

– En ole ikinä epäillyt hänen tasoaan ja hän on vielä todella nuori. Toivon, että hän voi pelata vielä useasti kanssamme, sillä hän tekee joukkueesta paremman.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset