Liverpool ja Tottenham tasuriin – ”Tällä hetkellä heitä vastaan pelaaminen on todella vaikeaa”

Antonio Conte

Liverpool ja Tottenham ottivat toisistaan mittaa lauantaina Englannin Valioliigassa. Poolin mestaruushaaveet kokivat kolauksen, kun taas vierasjoukkue Spursin päävalmentaja Antonio Conte oli ottelun lopputulokseen tyytyväinen.

Anfieldillä pelattu Liverpoolin ja Tottenhamin vääntö päättyi 1-1 tasalukemiin. Spursin Son Heung-min aloitti maalinteon ottelun 56. minuutilla ja isäntien Luis Díaz tasoitti vajaat parikymmentä minuuttia myöhemmin.

Pool oli ottelussa odotetusti hallitsevampi osapuoli ja tasapelipiste ei varmasti tyydytä liiemmin Jürgen Kloppin ryhmää. Vieraiden päävalmentaja Antonio Conte jakoi tunnustusta vastustajalle ja kiitteli omiensa taisteluasennetta.

– Tällä hetkellä heitä (Liverpoolia) vastaan pelaaminen on todella vaikeaa. Etenkin Anfieldillä, jossa riittää ääntä ja tunnelmaa. He ovat hankala vastustaja, jolla riittää energiaa siitä huolimatta, että heidän ottelumääränsä on valtava. He ovat ansaitusti mukana taistelemassa useammasta pokaalista.

– Minun täytyy olla ylpeä pelaajistani, jotka pystyivät esiintymään hyvin vaikeassa paikassa. Se ei ollut helppoa, mutta meillä riitti malttia ja kärsivällisyyttä vaikeina hetkinä.

Tottenham kävi pelin lopussa vielä lähellä voittoa, kun Pierre-Emile Højbjergille aukesi loistava tilaisuus kesken Liverpoolin painostuksen. Tanskalaisen viimeistely kuitenkin ontui, joten ottelu päättyi pistejakoon.

Tasapelin myötä Spurs jatkaa taisteluaan neljän parhaan joukossa. Tällä hetkellä Arsenal pitää viimeistä Mestarien liigaan oikeuttavaa sijaa hallussaan, Tottenhamin ollessa pisteen päässä viidentenä. Liverpool jakaa sarjan kärkipaikan Manchester Cityn kanssa, jolla on kuitenkin ottelu vähemmän pelattuna.

Lähde: Liverpool Echo