Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AC Milan lähellä Italian mestaruutta yli kymmenen vuoden tauon jälkeen – ”Pystymme käsittelemään paineet”

AC Milan-ikoni Paolo Maldini
AOP

Italian Serie A:ta on pelaamatta enää kaksi kierrosta. AC Milan johtaa sarjaa kahden pisteen erolla viime kauden mestariin Internazionaleen. Rossonerin edellinen Scudetto on kaudelta 2010-2011.

AC Milan säilytti asemansa Serie A:n piikkipaikalla ottamalla sunnuntaina 1-3 vierasvoiton Hellas Veronasta. Sandro Tonali maalasi kaksi kertaa Rossonerille, Alessandro Florenzin osuttua kertaalleen. Davide Faraoni vastasi Veronan ainokaisesta. Yksi Milanin suurimmista seuralegendoista ja joukkueen johtoportaaseen nykyään kuuluva Paolo Maldini kertoi tunnelmistaan ottelun jälkeen.

– Minun täytyy onnitella pelaajia. He tekivät kaiken, mitä heiltä pyydettiin. Kaikki puhalsivat yhteen hiileen, mukaan lukien vaihtomiehet.

Maldinin mukaan joukkueen on pidettävä jalat maassa hyvistä mestaruusmahdollisuuksista huolimatta.

– Meidän on tärkeää pysyä rauhallisina kaiken hehkutuksen keskellä. Jos alamme miettimään liikaa sarjataulukkoa, teemme asiat vaikeammiksi itsellemme. Meillä on vain kaksi ottelua pelaamatta, joten meidän tulee osoittaa riittävää kypsyyttä pitääksemme päämme kylmänä.

Milanille riittää neljä pistettä kahdesta jäljellä olevasta pelistä, jotta se voi juhlia Scudettoa pitkän tauon jälkeen. Maldini ei kuitenkaan odota Rossonerin saavan mitään ilmaiseksi sarjan päätöskierroksilla. Joukkue kohtaa kotonaan Atalantan, jonka jälkeen edessä on vieraspeli Sassuoloa vastaan.

– Olemme lähellä (mestaruutta) ja vain kaksi peliä on jäljellä. Näistä ei tule helppoja otteluita. Atalanta on täynnä huippupelaajia ja kamppailee europelipaikoista. Tulemme pelaamaan heitä vastaan täpötäydellä San Sirolla. Haastetta riittää, mutta pystymme käsittelemään paineet.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A