Seuraa meitä:

Valioliiga

Manchester Cityn mestaruusjuna puksuttaa – ”Olemme kuskin paikalla”

Jack Grealish
AOP

Manchester City otti sunnuntaina vakuuttavan 5-0 voiton Newcastlesta. Liverpoolin pelattua lauantaina tasan Tottenhamia vastaan, City nousi Valioliigan kärkeen kolmen pisteen erolla.

Pep Guardiolan luotsaama Manchester City sai sunnuntaina hieman balsamia haavoilleen keskiviikkoisen Mestarien liiga-pettymyksen jälkeen. Newcastle oli pelkkä vastaantulija Citizensille, joka latoi taululle selkeät 5-0 lukemat.

Paljon rapaa niskaansa viime aikoina saanut Jack Grealish oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa palattua voittojen tielle.

– Tiesimme, että (Mestarien liiga) tappion jälkeen meillä olisi paineita, mutta pystyimme vastaamaan niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme pysyneet yhtenäisinä, mikä on todella tärkeää. Yritämme lopettaa kauden parhaalla mahdollisella tavalla.

Voitto nosti Cityn yksin Valioliigan piikkipaikalle, kolmen pisteen erolla Liverpooliin. Viisi tehtyä maalia on luonnollisesti hyvä asia Cityn kannalta, jonka maaliero on tällä hetkellä 68 osuman verran positiivisella, Poolin 64 vastaan. Jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin kauden päätyttyä, paremman maalieron omaava joukkue juhlii mestaruutta. Grealishin mukaan ohjat on kuitenkin pidettävä omissa käsissä.

– Emme ole juurikaan puhuneet siitä (maalierosta), mutta tottakai se on tärkeä asia. Sille ei saa kuitenkaan antaa liikaa painoarvoa. Pääasia on voittaa ja vasta sen jälkeen voi miettiä maalieroa. Meidän on keskittyvä vain omaan tekemiseemme. Olemme kuskin paikalla ja meidän ei tarvitse seurata mitä ympärillä tapahtuu.

Lähde: Shields Gazette

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga