Seuraa meitä:

Valioliiga

Valioliigan Arsenal aikoo jyllätä siirtomarkkinoilla – Haavissa kiistakumppanin ykköskärki

Manchester Cityn Gabriel Jesus hirmuvireessä
AOP

Vaikka eurooppalaisten huippusarjojen sarjakaudet ovat vasta huipennuksessaan, tulevan kauden siirtohuhut pyörivät jo villeinä. Yksi tuoreimmista huhujen kohteista on Englannin Valioliigan Manchester Cityn hyökkääjä Gabriel Jesus.

Brittilehti The Sunin tietojen mukaan Englannin Valioliigan Manchester Cityn brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus on vaihtamassa seuraa sarjan sisällä. Brasilialaisen uusi kohde olisi lontoolainen Arsenal. Jesus on pelannut pohjoisenglantilaisseurassa tällä kaudella yhteensä 39 peliä ja tehnyt 13 maalia ja antanut 12 maalisyöttöä.

Sunin mukaan City olisi halukas hankkiutumaan eroon Jesuksesta jo nyt kesken hänen sopimuskautensa, sillä brasilialaisella ei uskota olevan pitkäaikaisia tulevaisuudennäkymiä Manchesterissä ja miehen nykysopimus päättyy vuonna 2023.

Samalla varmana tietona pidetty norjalaisen Erling Braut Hålandin siirto Cityyn on syömässä Jesuksen peliaikaa rutkasti. Mediatietojen mukaan Hålandin City-siirto vahvistetaan tällä viikolla.

Sunin mukaan brasilialaistoimittaja André Hernan on kommentoinut Jesuksen sopimustilannetta.

– Tarinan mukaan Jesus jätti Cityn ja menee Arsenaliin. Se on totta, se keskustelu on todella käynnissä. Minusta hän on loistava pelaaja.

Hernan ylistää maanmiestään.

– Mielestäni hän on erittäin älykäs pelaaja taktiikkamielessä ja mielestäni hänet lyötiin erittäin pahasti cupissa.

Hernanin mukaan Jesus pääsisi isoon rooliin Arsenalissa.

– Hänestä tulee Arsenalissa ehkä päähenkilö. Hän pääsee sinne eri vaiheessa.

Mediatietojen mukaan Jesuksen lisäksi Arsenal-manageri Mikel Arteta olisi myös toisen City-hyökkääjän, englantilaisen Raheem Sterlingin, kannoilla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Valioliiga