Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Electronic Arts hautaa FIFA-pelisarjan – Tilalle uusi innovaatio

EA Sports
AOP

Yhdysvaltalainen pelijulkaisija Electronic Arts Inc julkaisi tiistaina tiedotteen, jonka mukaan yritys luopuu FIFA-pelisarjastaan. Tilalle nousee uusi EA Sports FC -pelisarja.

Electronic Arts Inc:n tiedotteen mukaan yritys vaihtaa kuuluisan FIFA-jalkapallopelisarjansa EA Sports FC -brändin alle vuonna 2023. Tiedotteen mukaan EA ja sen yli 300 yhteistyökumppania ovat kaikki hankkeen takana.

– EA Sports FC on alusta, jolla EA voi innovoida, luoda ja kasvattaa uusia kokemuksia. Se herättää eloon enemmän urheilun osa-alueita ja valjastaa yli 150 miljoonan pelaajan kollektiivisen voiman EA Sportsin maailmanlaajuisissa jalkapallopeleissä – ja tavoittaa satoja miljoonia uusia faneja tulevina vuosina, tiedotteessa hehkutetaan.

EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson kertoi lisää muutoksen taustoista.

– Visionamme EA Sports FC:lle on luoda maailman suurin ja vaikuttavin jalkapalloseura jalkapallofanien keskipisteeseen. Olemme rakentaneet lähes 30 vuoden ajan maailman suurinta jalkapalloyhteisöä – satoja miljoonia pelaajia, tuhansia urheilijakumppaneita ja satoja liigoja, liittoja ja joukkueita. EA Sports FC on seura jokaiselle heistä ja jalkapallofaneille kaikkialla.

Tiedotteen mukaan EA Sports FC tuo mukanaan yli 300 yksittäisen lisensoidun kumppanin vahvuuden ja antaa pelaajille pääsyn yli 19 000 urheilijaan 700 joukkueessa 100 stadionilla ja yli 30 liigassa ympäri maailmaa.

EA Sports FC:n kautta EA kasvattaa edelleen jalkapallolisenssiportfolionsa ulottuvuutta ja tehoa säilyttämällä ja laajentamalla lisensoitua jalkapallosisältöä, skaalaamalla uusiin kokemuksiin ja lisäämällä pääsyä useammille alustoille. EA rakentaa myös inklusiivisuuden perustalle ja innovoi uusilla alueilla sekä naisten että ruohonjuuritason jalkapallon ympärillä globaalissa yhteisössä.

EA rauhoittelee tiedotteessaan, ettei EA Sports FC:n käyttöönotto vaikuta mihinkään nykyisiin EA Sportsin maailmanlaajuisiin jalkapallopeleihin, ja EA ja Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA ovat innoissaan voidessaan toimittaa kaikkien aikojen mahtavimman ja laajimman pelin myöhemmin tänä syksynä.

– Lopullinen FIFA-tuotteemme sisältää myös enemmän pelitiloja, ominaisuuksia, joukkueita, liigoja, pelaajia ja kilpailuja kuin mikään aikaisempi versio. Fanit voivat kokea nämä innovaatiot koko EA SPORTS FIFA -ekosysteemissä, mukaan lukien FIFA Mobile, FIFA Online 4 ja eSports, tiedotteessa todetaan.

Toimitusjohtaja Wilson jatkaa samoilla linjoilla.

– Olemme kiitollisia monien vuosien erinomaisesta kumppanuudestamme FIFA:n kanssa. Globaalin jalkapallon tulevaisuus on erittäin valoisa, ja fanimaailma ei ole koskaan ollut vahvempaa. Meillä on uskomaton mahdollisuus asettaa EA Sports FC urheilun ytimeen ja tuoda entistä innovatiivisempia ja autenttisempia kokemuksia kasvavalle jalkapalloyleisölle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut