Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Liverpool punnersi myös FA Cupin voittoon – “Iso voitto meille!”

Liverpool Jordan Henderson juhlii pystiä FA Cup
AOP

Liverpool otti pitkän väännön jälkeen jo toisen voittonsa Wembleyltä tänä vuonna. Liverpool kaatoi FA Cupin loppuottelussa Chelsean. Ottelu eteni 120 peliminuutin jälkeen 0-0 -tilanteesta rangaistuspotkukilpailuun, jonka Liverpool hoiti nimiinsä kreikkalaispelaajan onnistumisen myötä. Jurgen Kloppin valmentamalla joukkueella on hurja mahdollisuus tehdä kovaa jalkapallohistoriaa tänä vuonna.

Liverpool kaatoi Chelsean rangaistuspotkukilpailun jälkeen 1-0 -lukemin ja pääsi juhlimaan toista cup-voittoa jo tämän vuoden aikana. Liverpool kaatoi aiemmin helmikuussa liigacupin loppuottelussa saman vastustajan ja vielä kaikenlisäksi samalla stadionilla täysin saman kaavan mukaan. Liverpoolilla on vielä mahdollisuus voittaa kaksi kannua tämän kauden aikana.

– Tämä oli iso voitto meille. Tämä oli yksi tavoitteestamme, kun lähdettiin kauteen ja nyt se on saavutettu kuten myös liigacupin voitto. Nyt on käännettävä katseet vielä Valioliigaan ja Mestarien liigan loppuotteluun, ja annettava niihin peleihin kaikkemme, kommentoi Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson.

Ottelun varsinaisella peliajalla molemmilla joukkueilla oli paikkansa maalintekoon, mutta tehokkuus uupui. Ensimmäistä jaksoa hallitsi Liverpool, mutta toisella jaksolla Chelsea oli etenkin alussa vahvempi. Liverpool joutui heti ottelun ensimmäisen jakson aikana vaihtamaan egyptiläishyökkääjä Mo Salahin pois kentältä suurella todennäköisyydellä varotoimenpiteenä. Kentälle tuli Salahin tilalle hyvässä kevätvireessä ollut Diogo Jota.

Ottelu eteni lopulta aina rangaistuspotkukilpailuun saakka, jossa Chelsea onnistui viidesti ja Liverpool kuuteen kertaan. Ottelu ratkesi lopulta seitsemännessä parissa, kun Alisson torjui Mason Mountin heikon yrityksen ja Liverpoolilta ottelun tuli ratkaisemaan kreikkalaispuolustaja Konstantinos Tsimikas. Tsimikas tuli vaihdosta kentälle jatko-ottelun viimeiseksi kymmeneksi minuutiksi. Kapteeni Henderson ei stressannut kreikkalaisen yritystä.

– Kostas on ollut tosi hyvä rangaistuspotkuissa. Me harjoittelemme niitä ja hän on ollut tosi hyvä. Olin täysin luottavainen, että hän hoitaa homman kotiin, kun hänen vuoronsa tuli.

Liverpool jatkaa Valioliigassa Manchester Cityn jaakaamista tiistain vierasottelulla Southamptonia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut