Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Venäjän Valioliiga-joukkueelle iso takaisku – Suursponsori vetäytyy nykytilanteen vuoksi

Moskovan Spartak Venäjän Valioliiga
AOP

Venäjän Valioliigassa pelaava Moskovan Spartak tiedotti, että yhdysvaltalainen urheiluvarusteyritys Nike Inc on irtisanonut seuran sponsorisopimuksen. Päätös on jatkoa länsimaisten yritysten joukkoirtautumiselle Venäjältä.

Venäjän Valioliigassa pelaava Moskovan Spartak kertoi torstaina, että yhdysvaltalainen urheiluvarusteyritys Nike Inc ei jatka enää joukkueen sponsorina. Yhteistyö oli jatkunut jo vuodesta 2005.

– Nike on ilmoittanut Spartakille sponsorisopimuksen irtisanomisesta, koska seuramme ei Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n tuomion mukaisesti voi osallistua ensi kaudella Euroopan kilpailuihin, seura kertoi tiedotteessaan.

Seura kertoi myös, että sen kaupallisen suunnan johto etsii uutta varustetoimittajaa.

Spartak harmitteli sponsorinsa menetystä tiedotteessaan.

– Nike on ollut punaisen ja valkoisen tekninen sponsori vuodesta 2005. Tämän valmistajan mukana voitimme monia ikimuistoisia voittoja, mukaan lukien Venäjän Valioliigan kultamitali ja Venäjän Super Cupin voittaminen vuonna 2017.

Niken lähtöpäätöksen taustalla on Venäjän helmikuussa aloittama sota Ukrainassa, joka jatkuu edelleen. Lukuisat muutkin länsimaiset yritykset ovat joko lähteneet tai ovat tekemässä lähtöä Venäjältä. Nike ei ole vielä julkisesti kommentoinut Spartakin julkaisemaa lähtöpäätöstä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat