Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Norjalaistähti hyvästeli Dortmundin maalilla! – Bundesliiga päätökseen

Borussia Dortmundin Erling Haaland
AOP

Saksan jalkapallon pääsarja Bundesliiga pelattiin päätökseen lauantain täydellä kierroksella. Bundesliigan mestaruutta juhli jälleen kerran Bayern Munchen, joka oli varmistanut mestaruuden jo hyvissä ajoin. Päätöskierroksella oli panoksia ainoastaan putomistaistelun ja viimeisen Mestarien liiga paikan suhteen ensi kaudeksi.

Saksan Bundesliigassa ennen päätöskierrosta kakkospaikan varmistanut Borussia Dortmund päätti kautensa hienolla 2-1 -kotivoilla Hertha Berlinistä. Tämä tarkoittaa sitä, että Hertha Berlin on sarjassa 16. ja joukkue joutuu karsimaan paikasta ensi kaudeksi Bundesliigaan. Hertha jäi tasapisteisiin Stuttgartin kanssa, joka voitti päätöskierroksen kotiottelussaan FC Kölnin 2-1 -lukemin.

Hertha sai vierasottelussa Signal Iduna Parkilla vahvan alun, kun joukkue karkasi 1-0 -johtoon algerialaishyökkääjä Ishak Belfodilin maalilla. Belfodil osui rangaistuspotkusta vajaan 20 peliminuutin jälkeen. Reilun tunnin pelin jälkeen toisella jaksolla sai kotijoukkue syytä juhlaan. Norjan Erling Haaland pääsi tälläämään tältä erää uransa viimeisessä ottelussa Dortmundin paidassa maalin rangaistuspotkusta ja toi joukkueen tasoihin. Haaland siirtyy kesällä Manchester Cityn riveihin.

Dortmund karkasi ottelussa 84. peliminuutilla 2-1 -johtoon, kun vaihdosta kentälle tullut 17-vuotias Youssoufa Moukoko naulasi uransa toisen maalin Bundesliigassa. Tämä ajoi vierasjoukkueen ahdinkoon eikä Saksan pääkaupungin joukkue onnistunut nousemaan enää tasoihin pelissä.

Bundesliigassa Dormundin ja Bayern Munchenin lisäksi Mestarien liigaan ensi kaudeksi tiensä selvittivät Bayer Leverkusen sekä RB Leipzig. Eurooppaliigassa pelaavat suoraan Union Berlin ja Freiburg. Eurooppaliigan karsintoihin pääsee seitsemänneksi sijoittunut FC Köln. Bundesliiga kakkoseen tippuvat Bielefeld ja Greuther Furth.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga