Seuraa meitä:

Bundesliiga

Valioliigan Arsenal hyökkääjädilemman edessä – Kaksi tärkeintä miestä haluttua riistaa

Eddie Nketiah hyökkääjä Arsenal
AOP

Englannin Valioliigan europaikkakamppailussa tiukasti mukana oleva Arsenal on hankalan hyökkääjätilanteen edessä kesän siirtoikkunan avautuessa.

Englannin Valioliigassa neljäntenä majaileva Arsenal on menettämässä kesän siirtoikkunassa ykköshyökkääjänsä Alexandre Lacazetten ilmaissiirrolla, sillä ranskalainen ei ole halukas jatkamaan Lontoossa. Tilanne pakottaa Arsenalin sekä hyökkääjäkaupoille että yrittämään pitää kynsin hampain kiinni viime aikoina loistaneesta Eddie Nketiahista.

Nketiah on esiintynyt Arsenalin paidassa väkevästi viime aikoina. Englantilainen on ollut avauskokoonpanossa viidessä viime ottelussa ja on tehnyt neljä maalia niissä. Yhteensä mies on iskenyt 25 ottelussa yhdeksän maalia ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön.

Tilannetta mutkistaa Arsenalin kannalta se, että Nketiahin vahvat otteet ovat herättäneet myös monet muut huippuseurat hänen kintereilleen. Englantilaishyökkääjän sopimus umpeutuu kesäkuussa.

Brittilehti Daily Mirrorin tietojen mukaan Arsenal-manageri Mikel Arteta haluaa pitää nuorukaisen hinnalla millä hyvänsä Lontoossa. Hän on valmis nostamaan Nketiahin palkan myös yhdeksi joukkueen korkeimmista, kun se nyt on yksi matalimmista.

Arteta saa tehdä täyden päivätyön hyökkääjänsä pitämiseksi. Mediatietojen mukaan muun muassa Valioliigan Crystal Palace ja West Ham sekä Brighton että Newcastle ovat kiinnostuneita englantilaisen palveluksista. Myös saksalainen huippujoukkue on tietojen mukaan mukana kilvassa.

Arsenal joutuu joka tapauksessa myös hyökkääjäkaupoille, mikäli Lacazetten siirto toteutuu. Mediatietojen mukaan Valioliigan Manchester Cityn Gabriel Jesus, Evertonin Dominic Calvert-Lewin ja Portugalin Liga Portugalin Benfican Darwin Núñez ovat hankintalistan kärjessä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Bundesliiga