Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Euroopan huippuseuran presidentiltä kova näkemys ranskalaistähdestä – “Hän on Euroopan parhaita!”

Atletico Madridin Antoine Griezmann.
AOP

Espanjan La Ligassa jälleen neljän joukkoon tiensä raivannut Atletico Madrid on pelannut normaalia hieman heikomman kauden. Diego Simeonen valmentama espanjalaisjoukkue on kerännyt ennen sarjan päätöstä yhteensä 68 pistettä 37 peliin, kun viime vuonna joukkue voitti sarjan keräämällä 86 pistettä.

Espanjan La Ligassa tänä vuonna kolmannesta sijasta yhdessä Sevillan kanssa taisteleva Atletico Madrid on tekemässä kesällä siirtoja, kuten kaikki muutkin huippujoukkueet. Tällä kaudella Atleticon suoritus jäi piippuun eikä joukkue pelannut missään vaiheessa kautta erityisen hyvää jalkapalloa. Mestarien liigassa hallitseva La Liga mestari eteni aina puolivälieriin saakka, mutta taipui Manchester Cityn käsittelyssä yhteismaalein 1-0.

Joukkueessa on paljon kokeneita pelaajia, mutta myös nuoria ja nousevia tähtiä. Näihin voidaan laskeat brassihyökkääjä Matheus Cunha ja portugalilainen Joao Felix. Kokenutta kaartia hyökkäyksessä edustaa Luis Suarez, Yannick Carrasco ja lainalla joukkueessa tällä kaudella pelannut ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann. 31-vuotias ranskalainen on kesäkuun loppuun asti FC Barcelonan sopimuspelaaja, mutta Atleticolla on mahdollisuus ostaa hyökkääjä riveihinsä myös tulevaisuudeksi.

Griezmann siirtyi heinäkuussa 2014 Real Sociedadin riveistä Atleticoon 30 miljoonan siirtosummalla. Ranskalainen pelasi pääkaupungin joukkueessa viiden vuoden ajan ennen siirtoaan Barcelonaan 130 miljoonan euron siirrolla vuonna 2019. Tällä kaudella Espanjan La Ligassa Griezman on tehnyt 28 otteluun vaivaiset kolme maalia, mutta Mestarien liigassa yhdeksään peliin syntyi neljä osumaa. Atleticon presidentillä Enrique Cerezolla on vahva luotto ranskalaista kohtaan.

– Antoine on meidän pelaaja, kun hänellä on sopimus Atleticon kanssa eikä hän ole lähdössä minnekään. Minun mielestäni hän kuuluu edelleen kolmen tai neljän parhaan pelaajan joukkoon Euroopassa.

Atletico päättää kautensa vierasottelulla Real Sociedadia vastaan sunnuntaina. Ottelussa ei ole suurempaa panosta.

 

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga