Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Valioliigan Manchester City sai rangaistuksen Mestarien liigan puolivälieräottelun välikohtauksesta

Atletico Madrid Manchester City Mestarien liiga 13.4.2022
AOP

Englannin Valioliigan Manchester Cityn ja Espanjan La Ligan Atletico Madridin välinen Mestarien liigan toinen puolivälieräottelu kääntyi loppuminuuteillaan täydeksi rähinäksi. Nyt Euroopan jalkapalloliitto UEFA on jakanut rangaistuksensa tapahtuneesta.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA määräsi Englannin Valioliigan Manchester Citylle 14 000 euron sakon joukkueen sopimattomasta käytöksestä Atletico Madrid -Mestarien liigan puolivälieräottelussa. Itse peli päättyi 0-0 ja City eteni välieriin voitettuaan ensimmäisen osaottelun 1-0.

Rähinä alkoi varsinaisen peliajan jälkeisellä ensimmäisellä lisäaikaminuutilla, kun Atleticon puolustaja Felipe rikkoi Cityn Phil Fodenia toisen keltaisen kortin ja sen myötä saadun punaisen kortin ja ulosajon arvoisesti.

Ulosajo aloitti suuren välikohtauksen joukkueiden välillä ja siihen osallistuivat sekä kummankin joukkueen pelaajat että valmennushenkilöstöä. Muun muassa Atleticon Stefan Savićin nähtiin vetävän Cityn Jack Grealishiä hiuksista ja montenegrolainen saikin tempustaan varoituksen.

Muut keltaisella kortilla rangaistut pelaajat tilanteessa olivat Cityn Nathan Aké, Riyad Mahrez, Foden ja João Cancelo. Atleticolta korttia katselivat Felipe ja Savić.

UEFA:n kurinpitolautakunta ei määrännyt lisärangaistuksia Atleticolle tapahtuneen johdosta. Se sijaan se oli määrännyt espanjalaisjoukkueen sulkemaan vähintään 5 000 paikkaa katsomostaan rangaistuksena joukkueen fanien syrjivään käytökseen avausosaottelussa. Päätös kuitenkin kumottiin valituksen jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga