Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Englannin kentillä kuohuu taas – FA kertoo olevansa huolissaan viime aikojen trendistä

Manchester City Aston Villa 22.5.2022
AOP

Englannin jalkapallokentillä on nähty lyhyen ajan sisään useita väkivaltaisia välikohtauksia joukkueiden ja kannattajien välillä. Viimeisimpänä uhriksi joutui Englannin Valioliigan Aston Villan maalivahti Robin Olsen.

Englannin Valioliigan mestaruuden voittanut Manchester City on julkistanut aloittaneensa tutkinnan sen jälkeen, kun Aston Villan maalivahtia Robin Olsenia pahoinpideltiin fanien rynnättyä kentälle ottelun päätyttyä ja Cityn varmistettua mestaruutensa.

Tapahtuneesta julkaistulla videolla näkyy, kuinka yksi fani koskettaa tai lyö Olsenia päähän ja toinen työntää häntä, ennen kuin kolmas mies ilmeisesti lyö häntä kasvoihin.

Olsenin on tiedotettu olevan kunnossa, mutta saaneen iskun päähänsä. Villa tiedotti myös, että se pitää asiaa loppuunkäsiteltynä, eikä aio tehdä valitusta.

City puolestaan julkaisi tiedotteen, jossa se kertoo pyytävänsä vilpittömästi anteeksi 32-vuotiaalta ruotsalaismaalivahdilta.

– Seura on käynnistänyt välittömän tutkimuksen ja kun heidät on tunnistettu, vastuussa olevalle henkilölle määrätään toistaiseksi voimassa oleva stadionkielto.

Englannin jalkapalloliitto FA tiedotti myös aikovansa tutkia asiaa ja sanoi olevansa “erittäin huolissaan fanien epäsosiaalisen käytöksen lisääntymisestä kauden päättyessä”.

– Seuroilla on tärkeä rooli tämän ongelman ratkaisemisessa, ja niiden on estettävä kentälle ryntäämiset sekä ryhdyttävä toimiin niitä vastaan, jotka rikkovat sääntöjä ja lakia.

– FA pyrkii tekemään kaikkensa työskennelläkseen seurojen kanssa sekä käsitelläkseen ongelmia kurinpidollisesta näkökulmasta.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga