Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Joko viimein? – Chelsean myynti kutkuttavassa vaiheessa

Todd Boehly ostajaehdokas Chelsea
AOP

Englannin Valioliiga on viimein hyväksynyt Chelsean myyntiehdot yhdysvaltalaisen Todd Boehlyn johtamalle konsortiolle.

Englannin Valioliiga tiedotti tiistaina hyväksyneenä 4,25 miljardin punnan arvoisen Chelsean myynnin yhdysvaltalaisen Todd Boehlyn johtamalle konsortiolle. Valioliigan mukaan konsortio on läpäissyt omistajansa ja johtajiensa kokeen.

Chelsean entinen omistaja, venäläismiljardööri Roman Abramovitš, oli pakotettu myymään Chelsean, kun Iso-Britannian hallitus asetti hänelle talouspakotteita johtuen hänen yhteyksistään Venäjän presidentti Vladimir Putiniin. Taustalla oli myös Venäjän aloittama Ukrainan-sota.

Kaupan lopullisen toteutumisen edellytyksenä on, että Iso-Britannian hallitus myöntää vaaditun myyntiluvan. Tämän jälkeen kaupan viimeiset vaiheet on saatettava päätökseen.

Iso-Britannian hallitus ei halua Abramovitšin saavan myyntituloja. Mediatietojen mukaan kauppaa lähellä ovat tahot ovat optimistisia sen lopullisen toteutumisen suhteen.

– Uskomme nyt, että kaikki ovat valmiita myöntämään tarvittavat luvat, sisäpiiriläinen totesi.

– Viimeinen jäljellä oleva este tiivistyy useisiin viimeisiin teknisiin yksityiskohtiin, joista keskustellaan seuran kanssa.

Aiemmin tässä kuussa sopimus näytti olevan lähellä romahdusta, koska pelättiin, että tuotot eivät saavuta hyväntekeväisyyskohteita, joita Abramovitš lupasi auttaa myyntituloilla. Abramovitš kiisti myös pyytäneensä 1,5 miljardin punnan lainaa Chelsealta takaisin, kun seura myytiin.

Ostajakonsortiota johtaa Boehly, mutta kalifornialainen pääomasijoitusyhtiö Clearlake Capital Group tulee omistamaan enemmistön Chelsean osakkeista. Muita sijoittajia ovat yhdysvaltalainen miljardööri Mark Walter ja sveitsiläinen miljardööri Hansjörg Wyss.

Chelsea on pelannut myyntipäätöksestä alkaen väliaikaislisenssillä, joka umpeutuu 31. toukokuuta. Kauppa on saatava viimeistään silloin valmiiksi, tai seuran tulevaisuus on uhattuna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset