Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan kärkijoukkue KuPS tiedotti tulevaisuudestaan – Taustalla surkea tilikausi

HIFK KuPS 23.5.2022
AOP

Veikkausliigan kärjessä porhaltava KuPS kertoi keskiviikkona palkanneensa uuden puheenjohtajan ja tehneensä edellisellä tilikaudella umpisurkean tuloksen.

Kuopion Palloseura Oy:n yhtiökokous pidettiin 20.5.2022 Kuopiossa Väre Areenalla. Yhtiökokouksessa vahvistettiin tilikauden 2021 tilinpäätös sekä vahvistettiin yhtiön hallintoa.

Seuran tiedotteen mukaan Kuopion Palloseura Oy:n liikevaihto oli 30.11.2021 päättyneellä tilikaudella 3,25 miljoonaa euroa (edellisellä tilikaudella 3,04 miljoonaa euroa) ja tulos 1,55 miljoonaa euroa tappiollinen (-0,20 miljoonaa euroa edelliseen kauteen verrattuna).

Keskeisiä syitä kasvaneeseen tappioon olivat muun muassa kohonneet henkilöstökulut ja viime kesän Euroopan Konferenssiliigan otteluihin liittyneet menot.

Yhtiökokous valitsi yhtiön uudeksi kokopäiväiseksi puheenjohtajaksi tehtävää aiemmin syksystä 2021 alkaen oman toimen ohessa hoitaneen Markku Raatikaisen. Raatikainen siirtyy tehtävään Realia Management Oy:n asiakkuusjohtajan tehtävistä ja aloittaa Kuopion Palloseura Oy:n palveluksessa kokopäiväisenä hallituksen puheenjohtajana lokakuun 2022 puolivälissä.

Raatikaisen tehtävänä on hallituksen puheenjohtajan tehtävien ohessa ottaa vastuulleen erityisesti yhteistyökumppanimyynnin ja -sisältöjen kehittäminen. Hallituksessa jatkavat Raatikaisen lisäksi KuPS Ry:n hallituksen varapuheenjohtaja, asianajaja Matti Reinikainen sekä Sport & Spa Hotel Vesileppis Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Rossi.

Kuopion Palloseura Oy:n pääomistaja Ari Lahti kertoi olevansa tyytyväinen vahvistettuun hallintojärjestelyyn.

– Odotukset yhtiön vahvistetun hallinnon suhteen ovat korkealla. Syksyllä 2021 aloittanut hallitus on päässyt hyvin vauhtiin, toiminut sitoutuneesti ja tuonut merkittävästi lisäosaamista hallinnon ja arjen kehittämiseen.

– Nyt hallituksen puheenjohtajan tehtävän kokopäiväistämisellä otamme yhtiönä seuraavan askeleen kohti vahvemmin liiketaloudellisesti toimivaa yritystä, joka samalla haluaa ylläpitää saavutetun kilpailullisen tason.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset