Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Anfieldille tulossa isoja muutoksia? – Valioliigatähdet lähtökuopissa

Sadio Mane
AOP

Karvaan tappion Mestarien liigan finaalissa kokenut Liverpool on pienissä ongelmissa. Joukkueen runko alkaa vanhentua käsiin ja tuoreimmat uutiset joukkueen kärkipelaajien tilanteista eivät helpota ajatusta tulevaisuudesta. Jurgen Kloppin valmentaman miehistön kolme tärkeää pelaajaa aloittavat ensi syksynä viimeiset vuotensa ja saattaa olla niin, että jokainen vaihtaa maisemaa.

Liverpoolilla oli tällä kaudella mahdollisuus voittaa huimat neljä eri mestaruutta. Liverpool voitti FA Cupin ja Englannin liigacupin, mutta Valioliigan sekä Mestarien liigan mestaruudet jäivät saamatta. Kumpikin mestaruus oli tavallaan omissa käsissä, mutta Valioliiga lipesi Manchester Citylle ja Mestarien liigan voitto lauantaina Real Madridille.

Liverpool on tunnettu viime vuosina hienosta hyökkäysvoittoisesta jalkapallosta, jonka suurimpina tähtinä toimivat Mo Salah ja Sadio Mane. Monissa piireissä senegalilaispelaaja Mane jää Salahin varjoon, sillä Salah on säväyttävämpi maalintekijä, kun paremmin pelintekijänä tunnettu Mane.

Tosiasia tällä hetkellä Liverpoolin kannalta kuitenkin on se, että sekä Sane, Salah ja joukkueen kokenut brasilialaishyökkääjä Roberto Firmino ovat lähtökuopissa. Kaikilla kolmella pelaajalla käynnistyy syksyllä tämän hetkisten sopimustensa viimeiset kaudet. Salahin ympärillä oli jo tämän kesän siirtoikkunaan paljon huhuja, mutta egyptiläinen on jäämässä Anfieldille. Firminon ympärillä on myös huhuja, mutta nyt suurimmat keskustelut pyörivät Sanen ympärillä.

30-vuotias senegalilainen on yhdistetty Saksan suurseura Bayern Muncheniin, joka olisi kiinnostunut Liverpoolin tähdestä. Mane iski menneellä kaudella yhteensä 22 maalia Liverpoolille kaikissa mahdollisissa kilpailuissa yhteensä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset