Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Iso-Britannian hallitus antoi vahvistuksen – Chelseassa huokaistiin helpotuksesta

Todd Boehly ostajaehdokas Chelsea
AOP

Yhdysvaltalaisen liikemiehen Todd Boehlyn johtaman konsortion ostotarjous Englannin Valioliigan Chelseasta hyväksyttiin viime maanantaina. Nyt Iso-Britannian hallitus tiedotti poistaneensa viimeisetkin Chelsealle asettamansa sanktiot.

Ison-Britannian hallitus on vahvistanut, että Chelsea ei ole enää sanktioiden kohteena sen jälkeen, kun yhdysvaltalaisen liikemiehen Todd Boehlyn johtama konsortio on ottanut seuran haltuunsa. Boehlyn ja sijoitusyhtiö Clearlake Capital Groupin johtama konsortio osti Chelsean viime maanantaina entiseltä venäläisomistajalta Roman Abramovitšilta.

Chelsea joutui myös toimimaan Iso-Britannian hallituksen asettamien pakotteiden alaisena maaliskuusta lähtien Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Sanktiot tarkoittivat, että seura oli siirtokiellossa, se ei kyennyt neuvottelemaan uusia sopimuksia, ei kyennyt myymään lippuja ja matkakuluja rajoitettiin.

Iso-Britannian hallitus on nyt vahvistanut, että uuden omistajan löytyminen tarkoittaa, että pakotteet on purettu suunnitellusti.

– Tämänpäiväinen omistajanvaihto merkitsee uutta lukua Chelsea FC:lle sen fanien, seuran ja laajemman jalkapalloyhteisön parhaaksi.

– Seura ei ole enää Abramovitšille, henkilölle, joka on mahdollistanut Vladimir Putinin julman ja barbaarisen hyökkäyksen Ukrainaan, määrättyjen sanktioiden alaisena.

Hallitus myös puolusti pakoteratkaisujaan.

– Siitä lähtien, kun Abramovitšille määrättiin pakotteet 10. maaliskuuta, olemme työskennelleet väsymättä varmistaaksemme, että seura voi jatkaa jalkapallon pelaamista, samalla kun olemme säilyttäneet pakotejärjestelmämme eheyden.

Hallitus vahvisti myös, että se varmisti, ettei Abramovitš hyötyisi myynnistä saaduista tuotoista.

– Chelsean pitkän aikavälin tulevaisuus on nyt turvattu ja sitovia sitoumuksia on saatu, mikä varmistaa, että rangaistuksen kohteeksi joutuneet henkilöt eivät voi hyötyä kaupasta. Hallitus säilyttää valvonnan varmistaakseen, että näin tapahtuu.

– Olemme aloittaneet prosessin varmistaaksemme, että tuotot käytetään humanitaarisiin tarkoituksiin Ukrainassa, jotka ovat seurausta Venäjän aggressiosta. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga