Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Nuori hollantilaistoppari Sven Botman haluttu siirtokohde – Kannoilla kaksi todellista suurseuraa

Sven Botman puolustaja Lille
AOP

Ranskan Ligue 1:n Lillessä vakuuttanut hollantilainen toppari Sven Botman on haluttu siirtokohde kesällä. Tietojen mukaan ainakin kaksi huippuseuraa kaipaa miehen palveluksia.

Hollantilaistoppari Sven Botman on tunnustanut odottavansa innolla lähtöä Ranskan Ligue 1:n Lillestä tänä kesänä. Mies ei kuitenkaan suostunut spekuloimaan määränpäätään.

Mediatietojen mukaan Englannin Valioliigan Newcastle on ollut kiinnostunut 22-vuotiaasta siitä lähtien, kun seura sai uudet omistajat. Hollantilaisen perässä ovat tiettävästi useammat muutkin tahot, muun muassa Italian Serie A:n AC Milan.

Kysyttäessä ​​Botman myönsi, että hän oli hyvin tietoinen molempien seurojen kiinnostuksesta.

– Nämä seurat ovat kiinnostuneita, kyllä. En voi enkä aio sanoa siitä paljon enempää. Neuvottelut ovat käynnissä. En mene kaikkiin yksityiskohtiin, mutta se on hyvässä vauhdissa. Toivon, että siirto uudelle kaudelle saadaan pian päätökseen.

Botman jatkoi ympäripyöreällä linjalla myös tulevaisuudentavoitteidensa suhteen.

– Mitä haluan? Ottaa mukavan askeleen kohti mukavaa kilpailua. Odotan myös uutta askelta. Olen tietoinen siitä, mitä haluan. Se ei välttämättä ole tietty seura tai sarja. Punnitset kaikenlaisia ​​asioita ja sitten kokonaiskuvan täytyy sopia sinulle. Minulla on varmasti erittäin hyvä fiilis siitä.

Lille on tehnyt selväksi molemmille seuroille, että ne ovat valmiita myymään Botmanin tänä kesänä, ja hänen agenttiensa on ymmärretty olleen huolissaan Milanin edistymisen puutteesta, jotka johtuvat seuran omistuspohjan uudistamisesta.

Botman on edustanut tällä kaudella Lilleä yhteensä 32 ottelussa ja on tehnyt kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A