Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Mestarien liigan mestari teki kovan hankinnan! – “Olen tosi innoissani!”

Toppari Antonio Rudiger siirtyy Chelseasta Real Madridiin.
AOP

Vajaa viikko sitten Ranskassa Mestarien liigan voittoa juhlinut Real Madrid on tehnyt odotetun sopimuksen. Carlo Ancelottin valmentama miehistö on hankkinut Valioliigasta lisää voimaa puolustuslinjaansa ensi kaudeksi. Realin riveihin siirtyy kokenut toppari Chelsean riveistä.

Chelseaa viimeisen viiden kauden ajan edustanut saksalaispuolustaja Antonio Rudiger siirtyy neljän vuoden sopimuksella Real Madridiin. 29-vuotias Rudiger siirtyy Realiin ilmaiseksi, sillä kokeneen topparin sopimus tuli Chelsean kanssa päätökseen. Goal.com -sivuston mukaan saksalaisen viikkopalkka uudessa joukkueessa olisi noin 150 tuhatta euroa.

Rudiger siirtyi kesällä 2017 AS Roman riveistä Chelseaan 35 miljoonan euron siirtosummalla. Chelsean riveissä Rudiger pelasi yhteensä 203 ottelua ja teki näissä 12 maalia. Mestarien liigassa kokenut saksalainen on pelannut uransa aikana yhteensä 34 kamppailua. Berliinissä syntyneen Rudigerin kaapista löytyy Mestarien liigan voitto, Eurooppaliigan voitto, UEFA Super Cupin voitto ja FA Cupin voitto. Valioliigan mestaruutta Rudiger ei päässyt Chelsean kanssa juhlimaan.

– Olen tosi innoissani, kun voin liittyä tähän mahtavaan organisaatioon, kommentoi Rudiger tuoretta sopimustaan.

Realissa Rudiger on avauskokoonpanon mies. Realissa oletettavasti aloittava puolustuslinja on muodossa David Alaba, Rudiger, Eder Militao ja Daniel Carvajal.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga