Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan Inter nappasi kaksi tuttua konkaria mukaan taustajoukkoihinsa

Timo Furuholm hyökkääjä Inter
AOP

Veikkausliigassa pelaava FC Inter valitsi viime kuun lopulla itselleen uuden hallituksen. Mukana on tuttuja nimiä myös kentän puolelta.

FC Inter Ry:n hallitus kokoontui uudella kokoonpanolla toukokuussa 2022. Se valitsi uudeksi kokoonpanokseen hallituksen puheenjohtajaksi Julius Håkansin ja varapuheenjohtajaksi Timo Furuholmin. Hallituksen jäseniksi valittiin Severi Paajanen ja Nikolas Håkans.

Hallituksen jäsen Janina Andersson erosi tehtävästään vuosikokouksessa ja hänen tilalleen hallituksen jäseneksi valittiin Paajanen.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittu Julius kertoo muutosten taustoista seuran tiedotteessa.

– Inter Ry:n kanssa lähdetään kohti uusia tuulia pienen nuorennusleikkauksen kokeneen hallituksen kanssa.

– Olemme tässä ajassa ja kehityksessä tiukasti kiinni ja haluamme tuoda esiin kehityskohteita ja rakentaa yhteiskuntavastuullisesti tärkeää asemaa Turun seudulla. Uusi hallitus on vahvasti kestävän kehityksen työn kannalla ja tätä kohti Inter Ry:ssä pyritään.

Tuttujen pelimiesten lähteminen mukaan hallitukseen oli iso juttu.

– Furuholm ja Paajanen tuovat molemmat omaa erityisosaamistaan hallitukseen. Paajanen ymmärtää ammattinsa puolesta erityisen hyvin nuoria ja heidän asemaansa, kun taas Furuholmilla on asiantuntevaa näkemystä yhteiskuntavastuullisuuden merkityksestä.

Sekä Furuholm että Paajanen ovat olleet mukana jo vuosia

Uudet hallituksen jäsenet Furuholm ja Paajanen ovat molemmat pitkän linjan interläisiä.

Furuholm on kahden harrastavan lapsen isä ja opiskelee Turun Yliopistossa sosiaalitieteitä. Lisäksi hän toimii kunta- ja aluepäättäjänä sekä tv-asiantuntijana jalkapallossa. Hän pelasi Interin edustuksen paidassa 12 kautta ja viisi kautta joukkueen kapteenina kasvatti vahvan siteen ja suhteen seuraan.

– Tietysti pelaaja-aikana edustusjoukkueen pärjääminen oli etusijalla. Sen loputtua on ollut mielenkiintoista katsoa toimintaa toisestakin suunnasta. Juniori- ja edustustoiminta ovat tasavertaisen tärkeitä.

Inter Ry:n tulevaisuuden näkymät ovat Furuholmille selkeitä.

–  Minunkin seurassa mukana olon aikana junioripuoli on kasvanut. Tärkein juttu ja haaste on siinä, että halutaan kasvaa ja se vaatii erilaisia panostuksia. Siihen pitää olla olosuhteet kunnossa ja työntekijäresursseja, etteivät hommat kaadu muutaman henkilön niskaan.

– Kasvusta on helppo visioida, mutta tarvitaan maltillisia toimia sen ollakseen luonnollista ja kestävää.

Erityisesti tyttöjalkapallo on miehelle tärkeää.

– Tyttöjalkapalloilun kehittäminen on yksi tärkeistä nostoista, johon ollaan motivoituneita. Siinäkin pitää edetä maltilla, jotta voidaan tarjota riittävän laadukasta toimintaa, ja samalla otetaan koko junioripuolen toiminta kehitykseen mukaan.

Paajanen aloitti pelaajauransa Interissä jo B-juniorina ja pelasi edustusjoukkueessa kausina 2007-2014. Veikkausliigan otteluita Interin paidassa kertyi 221 kappaletta, ja pelaajaura Interissä sisälsi menestystä kuten muun muassa vuoden 2008 Suomen mestaruuden.

Pelaajauran jälkeen Paajanen on opiskellut erityisopettajaksi ja vuodesta 2019 alkaen hän on työskennellyt erityisluokan opettajana Mikaelin koulussa Turussa. Tällä hetkellä hän opettaa kuudennelle luokka-asteelle siirtyvää luokkaa.

– Lähdin innolla mukaan, kun Julius tarjosi minulle paikkaa hallituksen jäsenenä Anderssonin paikalle. Halusin tarttua tähän tilaisuuteen, koska minulla on ollut sellainen tunne, että haluan tehdä jotain Interille takaisin, kun olen itse saanut seuralta niin paljon.

– Elämäntilanne ja työkuviot eivät mahdollista esimerkiksi valmentamista, niin hallitustyöskentely kuulosti sellaiselta, joka olisi tässä vaiheessa sopiva vaihtoehto.

Paajanen taustoitti päätöstään tarkasti ennen sitoutumistaan.

– Juttelin muiden hallituksen jäsenten ja Pasi Hyvätin kanssa ja kysyin olenko oikea mies tehtävään ja onko minulla annettavaa. Yhteistuumin päätettiin, että annettavaa on ja nyt takana yksi kokous. Tulevaisuuden näkymät ovat vasta piirtymässä omalle verkkokalvolle.

– Inter Ry:n junioripuolesta, mitä on seurannut ulkopuolelta, on kantautunut korviin paljon hyvää ja omin silmin kehitystä on tapahtunut urheilullisesti sekä kokonaisuudessakin. On otettu isompi rooli ja hyppy urheilun ulkopuolelle yhteiskuntavastuullisiin toimiin, urheilua toki unohtamatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset