Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Nuori yhdysvaltalaismaalivahti usean Valioliiga- ja La Liga -seuran kiikarissa – Ykkössuosikki hyvin selvä

Gabriel Slonina maalivahti Chicago Fire
AOP

USA:n MLS:ssä pelaavan Chicago Firen nuori maalivahtilupaus Gabriel Slonina on herättänyt kiinnostusta Euroopankin puolella. Miehen perässä on useampikin huippujoukkue.

USA:n MLS:ssä pelaavan Chicago Firen 18-vuotias maalivahti Gabriel Slonina on herättänyt suurta kiinnostusta Euroopan huippusarjoissa. Mediatietojen mukaan miehen perässä ovat ainakin Englannin Valioliigan Chelsea, Wolverhampton ja Southampton. Sen lisäksi Espanjan La Ligan Real Madrid on kuumassa kisassa ennakkosuosikki.

Sloninan agentti Jaime García Starting XI Player Management Inc:stä kertoi, että Real Madrid on ehdottomasti halutuin kauppakumppani.

– Chicagolle ja MLS:lle pitäisi olla kunnia saada Real Madrid huomioimaan yksi heidän pelaajistaan. Toivomme, että Chicago pääsee sopimukseen Real Madridin kanssa toteuttaakseen Gabrielin unelman pelata siinä seurassa.

Mediatietojen mukaan Fire hylkäsi Realin alkuperäisen tarjouksen Sloninasta sen jälkeen, kun madridilaiset eivät tarjonneet tarpeeksi korkeaa kauppahintaa. Chicago vastasi vastatarjouksella, joka kuitenkin hylättiin.

García myöntää myös aiemmin mainittujen Valioliiga-joukkueiden kiinnostuksen, mutta Real painii eri sarjassa.

– Muiden seurojen ja muiden tarjousten suhteen – olemme saaneet monia ja olemme kiitollisia noille seuroille – mutta et voi sanoa ei Real Madridille.

Slonina, jonka sopimus päättyy MLS-kauden 2023 jälkeen, on pelannut 14 MLS-ottelua tällä kaudella ja pitänyt maalinsa puhtaana viidesti. Miehellä on myös Puolan kaksoiskansalaisuus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga