Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Englannille shokkihoitoa Unkarissa – “Meidän täytyy ottaa opiksemme”

Dominik Szoboszlai Unkarin paidassa.
AOP

UEFA kansojen liigan A-sarjassa nähtiin heti ensimmäisinä pelipäivinä isoja yllätyksiä. Perjantaina Tanska onnistui hakemaan vierasvoiton Ranskasta. Lauantaina kovat yllätykset jatkuivat Budapestissä, jossa Unkari kaatoi Englannin. Unkari on ollut edellisissä jalkapallon EM-kisoissa aina finaaliin edenneelle Englannille paha vastus viimeisten vuosien ajan.

UEFA kansojen liigan A-sarjan kolmoslohkossa nähtiin sensaatiomainen voitto, kun lohko neljänneksi arvioitu Unkari otti maukkaan kotivoiton. Unkari kaatoi maan pääkaupungissa Budapestissa Englannin 1-0 -lukemin reilun tunnin pelin jälkeen tulleella maalilla. Unkarin ainokaisesta vastasi 21-vuotias keskikenttämies Dominik Szoboszlai. RB Leipzigiä Saksan Bundesliigassa edustava keskikenttämies laukoi pelin ainokaisen rangaistuspotkusta ohi Evertonia Valioliigassa edustavan Jordan Pickfordin.

Ottelu oli pelillisesti tasainen ja tasapeli olisi ehkä ollut oikeutettu tulos, mutta Unkari puolusti laadukkaasti sekä onnistui johtoasemassakin luomaan maalintekopaikkoja. Joukkueiden kanssa samassa kolmoslohkossa pelaavat Saksa ja Italia, joten Englannille tappio oli karvas. Tappio käytännössä tarkoittaa sitä, että ilman jäätävää ristiinpelaamista Englannilla ei ole enää mahdollisuutta lohkovoittoon.

Unkari pelaa tiistaina Italiaa vastaan vieraissa ja kohtaa Englannin uudestaa lohkovaiheen neljännessä kamppailussa vieraissa 1,5 viikon päästä tiistaina. Sitä ennen Unkarilla on kotiottelu Saksaa vastaan. Englanti pelaa tiistaina Saksaa vastaan ja kohtaa Italian ennen uusintaottelua Unkaria vastaan.

– Meille on todella iso peli tulossa tiistaina. Meidän täytyy ottaa tästä tappiosta opiksemme ja tehtävä valmistelut hyvin tiistaille, kommentoi Wolvesin toppari Conor Coady matsia.

Unkarille voitto oli Englannista ensimmäinen sitten toukokuun 1962. Viime vuonna joukkueet pelasivat MM-karsinnoissa 1-1 -tasapelin Wembleylla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkueet