Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Entinen RoPS:n valmentaja Mika Pulkkinen eksoottisen haasteen äärellä – Suuntaa ulkomaille päävalmentajaksi

jalkapallo
AOP

Viimeiset reilut kolme vuotta RoPS:ssä valmentajana ja valmennuspäällikkönä toiminut Mika Pulkkinen suuntaa seuraavaksi Norjaan päävalmentajan tehtäviin.

Norjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla 3. divisjonissa pelaava Hønefoss BK tiedotti perjantaina palkanneensa Kakkoseen pudotetussa RoPS:ssä vielä kuluvan kauden alussa vaikuttaneen Mika Pulkkisen päävalmentajakseen.

Pulkkinen toimi viimeiset reilut kolme vuotta rovaniemeläisten valmentajan ja valmennuspäällikön tehtävissä. Tiedotteen mukaan Pulkkisen sopimus on voimassa loppukauden 2022. Sopimusta voidaan kuitenkin jatkaa edustusjoukkueen tulosten mukaan jäljellä olevissa otteluissa.

Pulkkinen ehti toimia ennen RoPS:ää valmennuspäällikkönä HJS:ssä. Omalla pelaajaurallaan mies ehti pelata Veikkausliigan lisäksi Hollannin Eredivisiessä Heerenveenissä ja Itävallan Bregenzissä. Miehen pelaajaura loppui vuonna 2004. Pulkkisella on myös UEFA Pro -lisenssi, korkein valmentajakoulutus Euroopassa.

Hønefossin hallituksen puheenjohtaja Cecilie P. Øyen riemuitsi Pulkkisen palkkaamisesta.

– Olemme iloisia, että Mika suostui HBK:n A-joukkueen miesten uudeksi päävalmentajaksi ja toivottamme hänet tervetulleeksi joukkoomme.

– Valmennus- ja pelikokemuksensa lisäksi on erittäin positiivista, että hän on toiminut myös useiden ikäryhmien valmentajana vuodesta 2006 lähtien. Mika voi siten osallistua koko seuran kehitykseen, ei vain A-joukkueen kehittämiseen, mikä on erittäin positiivista HBK:n kykyjenetsinnän kannalta.

Lyhyen tähtäimen suunnitelmat ovat selvät.

– Lyhyellä aikavälillä Mikan tärkein tehtävä on osallistua A-joukkueen 2. divisioonaan nousemiseen. Vaikka kausi tähän asti on ollut kaiken kaikkiaan pettymys, lohkossamme on vielä pelattavana 57 pistettä. Emme siis ole luopuneet nousutavoitteistamme tänä vuonna, päinvastoin.

Myös Pulkkinen odottaa uusia haasteita innolla.

– Olen kiitollinen ja ylpeä mahdollisuudesta olla HBK:n kaltaisen seuran päävalmentaja. Odotan innolla työskentelyä pelaajien, valmentajien ja seuran kanssa saavuttaakseni asetetut tavoitteet. Yhdessä nostamme seuran uusiin korkeuksiin ja asettumme sinne, missä ansaitsemme olla.

Pulkkinen aloitti jo uudessa tehtävässään ja hänen ensimmäinen ottelunsa on 6.6. Førdeä vastaan vieraissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat