Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

La Liga

FC Barcelona jatkosopimukseen roolipelaajan kanssa – “Vihdoinkin!”

FC Barcelona Sergi Roberto
AOP

Espanjan suurseura FC Barcelonalla riittää kiirettä tänä kesänä. Joukkue pyrkii saamaan tärkeitä pelaajia jatkosopimuksiin, mutta samalla vahvistamaan rivejään ensi kaudeksi. Kataloonialaisjoukkue sai viimein tällä viikolla valmiiksi jatkosopimuksen joukkueen luotettavan keskikenttäpelaajan kanssa.

FC Barcelona on saanut maaliin ehdot vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta keskikentän moniosaaja Sergi Roberton kanssa. Espanjalaiskeskikentän sopimus on vuoden mittainen ja se loppuu kesäkuussa 2023.

30-vuotias Roberto on edustanut FC Barcelonaa aina vuodesta 2013 alkaen. Roberto on käynyt ennen nousuaan organisaation edustusjoukkueeseen koko La Masian läpi, joten keskikenttämiehen kohdalla voidaan puhua seuralegendasta.

Viime kaudella Roberto pelasi yhdeksässä La Ligan ottelussa, mutta aloitti vain yhdessä. Roberto teki kaksi maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Mestarien liigassa Roberto esiintyi kolmessa ottelussa ja pääsi kerran aloittamaan. Näissä peleissä ei osumia syntynyt.

Roberton ikimuistoisin maali FC Barcelonan paidassa on syntynyt kuitenkin Mestarien liigassa. Roberto iski Mestarien liigan pudotuspeleissä vuonna 2017 ratkaisevan kuudennen osuman PSG:n verkkoon, kun Barcelona juhli 6-1 -kotivoittoa Camp Noun yleisön edessä.

Keskikenttämiehen merkitystä ei voi Barcelonalle vähätellä. Tällä hetkellä kokenut Roberto on antamassa tukea organisaation nouseville tähdille, kuten Gaville ja Pedrille, jotka tulevat olemaan tulevaisuudessa yhtä isoja pelaajia Blaugranalle kuin Andres Iniesta ja nykyinen päävalmentaja Xavi Hernandez aikoinaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga