Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

La Liga

Valioliigan Chelsea alkaa olla epätoivoisessa topparitilanteessa – Nuori ranskalainen seuraava kiinnostuksen kohde

Jules Koundé puolustaja Sevilla
AOP

Englannin Valioliigan Chelsea painii tällä hetkellä toppariongelman kanssa, sillä viime kauden toppareista vain Thiago Silva jatkaa seurassa. Nyt Chelsea aikookin hankkia täydennystä.

Englannin Valioliigan Chelsea on iskenyt silmänsä Espanjan La Ligassa Sevillassa pelaavaan ranskalaistoppariin Jules Koundéen. Halvalla mies ei ole kuitenkaan siirtymässä, sillä hänen sopimuksessaan on 90 miljoonan euron ulosostopykälä.

Vaikka La Liga -seura Barcelonakin on tiettävästi Koundén kintereillä, Chelsealla alkaa olla suorastaan huutava tarve uudelle topparille. Viime kauden toppareista sekä Antonio Rüdiger että Andreas Christensen lähtivät seurasta ilmaisilla siirroilla La Ligaan ja ainoastaan Thiago Silva on solminut jatkosopimuksen.

Chelsea lähti uuden kauden pelaajahankintakisaan muutenkin jo takamatkalta sen entisen pääomistajan Roman Abramovitšin saamien talouspakotteiden vuoksi. Nyt kun uusi omistaja, Todd Boehlyn johtama konsortio, on ruorissa, seura voi toimia jälleen normaalisti.

Chelsea on Barcelonaa paremmassa kilpailuasemassa myös siksi, että Barcelonan taloustilanne on surkea. Sen heikko taloudenhoito on tuhonnut seuran kassan ja vasta taannoin oltiin siinä tilanteessa, että seuralla ei ollut varaa rekisteröidä edes ilmaissiirtojaan. Vaikka tilanne onkin parantunut, Barcelonalla ei ole varaa kilpailla jättipalkoilla.

Koundé on pelannut tällä kaudella Sevillan paidassa yhteensä 44 ottelua, tehnyt kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga