Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Belgia tyrmäävä toisella jaksolla – Hollanti dramaattiseen voittoon!

Wales v Netherlands, Wout Weghorst
AOP

UEFA kansojen liigan ensimmäiset kaksi kierrosta on pelattu ja toisen ottelukierroksen viimeiset pelit tulivat pakettiin keskiviikkona. Kansojen liigassa pelattiin keskiviikkona neljä ottelua ja suurista jalkapallomaista kaksi oli tulessa. Lopulta sekä Belgia, että Hollanti ottivat peleistään voitot nimiinsä, vaikka alku näytti vaikealta.

Belgia kaatoi UEFA kansojen liigan a-liigan neloslohkossa Puolan tylyin 6-1 -lukemin ja otti ensimmäisen voittonsa nousten kolmeen pisteeseen. Maailman ehdottomiin kärkimaihin kuuluva Belgia kärsi kansojen liigan avausottelussaan tylyn tappion 4-1 -lukemin Hollannille, joten pisteet olivat tärkeät.

Belgia käänsi ottelussa tappioaseman voitokseen. Puolan supertähti Robert Lewandowski vei vieraat johtoon vajaan puolen tunnin pelin jälkeen, mutta tauolle edettiin Axel Witselin osumalla 1-1 -lukemista.

Toisella jaksolla Belgia iski todenteolla kaasun pohjaan tehden viisi maalia. Voittomaalista vastasi Manchester Cityn keskikenttämies Kevin de Bruyne tunnin pelin jälkeen. 73. ja 80. minuutilla Brightonia edustava Leandro Trossard osui tolppien väliin. Varsinaisen peliajan lopussa Belgialta onnistuivat vielä vaihtomies Lois Openda ja Leander Dendoncker.

Walesin ja Hollannin pelissä nähtiin dramaattinen loppu. Hollanti siirtyi toisen jakson alussa 1-0 -johtoon ja voitti ottelun lopulta 2-1 -lukemin. Ottelun viiden minuutin lisäajalla nähtiin huimasti kaksi maalia. Ensin kotijoukkue tuli 92. minuutilla Sheffield Unitedia edustavan Rhys Norrington-Daviesin puskumaalilla tasoihin. Maalia tarkasteltiin pitkään videoilta, mutta lopulta tilanteesta ei löydetty rikettä. Välittömästi tasoitusmaalin jälkeen Hollanti naulasi kuitenkin voittomaalin, kun Wout Weghorst puski rangaistusalueen sisältä pallon vastustamattomasti ohi maalille vaihdetun Adam Daviesin ja vieraat samalla voittoon.

Päivän muissa otteluissa Skotlanti juhli komeaa 2-0 -kotivoittoa b-liigassa Armeniasta ja Ukraina haki 1-0 -voiton Irlannin vieraista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut