Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Walesiläislaituri Gareth Bale vaihtaa maisemaa: “Katson, mikä minua eniten innostaa”

Gareth Bale laitahyökkääjä Real Madrid
AOP

Walesiläinen huippulaitahyökkääjä Gareth Bale on kertonut lähtevänsä Espanjan La Ligan Real Madridista sopimuksensa päättyessä. Uudesta seurastaan mies on kuitenkin vaitonainen.

32-vuotias laitahyökkääjä Gareth Bale on pelannut huikean uran. Siihen sisältyy pelejä niin Englannin Valioliigassa Southamptonissa ja Tottenhamissa kuin Espanjan La Ligan Real Madridissakin.

Nyt Bale vaihtaa kuitenkin seuraa, kun hänen sopimuksensa Realin kanssa umpeutuu kesäkuun lopussa. Hänellä on suuri motivaatio löytää uusi seura, koska hän haluaa olla huippukunnossa marraskuussa pelattavissa miesten MM-kisoissa Qatarissa.

– MM-kisat vaikuttavat siihen. Jokaisella pelaajalla on yksi silmä MM-kisoissa, koska se on suuri turnaus, jossa kaikki haluavat pelata ja testata itseään, Bale kertoo uuden seuravalintansa taustoista.

– Haluan pelata MM-kisoissa ollessani mahdollisimman hyvässä kunnossa. Kun pelaan säännöllistä jalkapalloa, kehoni tulee vankemmaksi ja paremmaksi.

Bale ei ole aina ollut tyytyväinen oloonsa Realissa. Miehen peliaika ja vastuu heittelehtivät ääripäästä toiseen vuosien varrella.

– Se on erittäin vaikeaa, kun olet joukkueessa ja sen ulkopuolella. Minun täytyy pelata pelejä ja olen valmis menemään, Bale kertoi tuntuman ylläpidosta.

Bale on ehtinyt tienata urallaan jo huikeita summia. Siksi mies kertookin juoksevansa jonkin ihan muun kuin rahan perässä.

– En tietenkään tee jalkapalloa rahan takia. Haluan pelata saadakseni kunnon kuntoon kilpailua varten ja auttaakseni seuraa, jossa olen.

– Kenelle menenkin, se on win-win, koska pelaan, toivottavasti pelaan hyvin ja valmistaudun MM-kisoihin, mies totesi.

Uusi osoite vielä haussa

Balea on huhuttu siirtyväksi milloin minnekin. La Ligan Getafe kertoi taannoin neuvottelevansa walesiläisen edustajien kanssa, mutta Balen mukaan siirto ei ole tapahtumassa.

– En aio mennä Getafeen, se on varmaa!

Muissa huhuissa miestä on arvuuteltu niin Englannin Valioliigaan kuin USA:n MLS:äänkin. Balen mukaan huhut ovat vain huhuja.

– Minulla ei ole vielä ollut keskusteluja. En ole oikeastaan ​​ajatellut sitä liikaa, koska karsinnoista on kulunut vasta viisi päivää.

– Minulla on kesäloma ja minulla on aikaa puhua vaimoni, perheeni ja agenttini kanssa. Ne keskustelut käydään kansainvälisten pelien päätyttyä ja sitten päätän, missä haluan olla.

Jatkon kestostakaan miehellä ei ole hajua.

– Onko se kuusi kuukautta, vuosi, kaksi vuotta, minulla ei ole aavistustakaan. Istun alas ja katson, mikä minua eniten innostaa ja mitä haluan tehdä.

Tällä kaudella Bale on pelannut Realissa yhteensä seitsemän peliä, joissa on syntynyt yksi maali.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga