Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ranskan nimekäs maajoukkuekärki Alexandre Lacazette palaa juurilleen

Arsenalin ranskalaiskärki Alexandre Lacazette Brightonia vastaan Valioliigassa.
AOP

Ranskan maajoukkuekärki Alexandre Lacazette teki yllättävän peliliikkeen siirtymällä Englannin Valioliigan Arsenalista Ranskan Ligue 1:n Lyoniin.

Ranskan Ligue 1:n Lyon julkaisi torstaina tiedotteen, jossa se kertoi hyökkääjä Alexandre Lacazetten paluusta seuraan Englannin Valioliigan Arsenalista.

– Olympique Lyonnais on erittäin ylpeä ja iloinen voidessaan ilmoittaa, että Lacazette, seuran akatemian tuote, palaa seuraaville kolmelle kaudelle. Arsenalin kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen ranskalainen maajoukkueen pelaaja on allekirjoittanut kolmivuotisen sopimuksen 30.6.2025 asti.

Lacazette siirtyi Lyonista alunperin heinäkuussa 2017 Arsenaliin Lyonin silloisella ennätyssiirtosummalla, joka oli 60 miljoonaa euroa sisältäen bonukset. 31-vuotiasta maajoukkuemiestä tavoitteli moni muukin huippujoukkue, mutta Lyonin 20 miljoonan euron tarjous vei voiton.

Lyonin tiedotteessa hehkutetaan myös ranskalaisen saavutuksia seurassa.

– Lyoniin vuonna 2003 12-vuotiaana saapunut ranskalainen maajoukkuepelaaja (16 maaottelua) on pelannut seurassa 15 kautta, joista kahdeksan edustusjoukkueessa, jossa hän on pelannut 275 ottelua ja tehnyt 129 maalia. Hän sijoittuu seuran parhaiden maalintekijöiden joukkoon Fleury Di Nallon, Bernard Lacomben ja Serge Chiesan taakse.

Lacazette on voittanut Lyonin kanssa sekä Coupe de Francen että Trophée des Championsin vuonna 2012. Hän iski myös seuran historian ensimmäisen maalin uudella kotistadionilla Groupama Stadiumilla Troyesia vastaan.

Miehellä on myös seuran yhden Ligue 1 -kauden maaliennätys (28 maalia kaudella 2016-2017). Lacazette on myös edelleen ainoa pelaaja, joka on ylittänyt 20 maalin rajan kolmena peräkkäisenä kautena Ligue 1:ssä.

Lacazetten viime kausi Arsenalissa oli tehojensa puolesta samankaltainen kuin aiemmatkin neljä kautta. Yhteensä 36 ottelussa syntyi vain kuusi maalia ja kahdeksan maalisyöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat