Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tässä Valioliigan otteluohjelma – Kausi käyntiin elokuun alussa

Manchester City v Aston Villa, Premier League - 22 May 2022 Philippe Coutinho Etihad
AOP

Valioliigassa mestaruuden viime kaudella voitti Manchester City. City onnistui pitämään takanaan Jurgen Kloppin valmentaman Liverpoolin vain pienen eron turvin. Liverpool lähtee seuraavaan Valioliiga-kauteen nälkäisenä, jonka otteluohjelma julkaistiin vastikään. Otteluohjelma on mielenkiintoinen, sillä syksyllä pelattavat MM-kisat häiritsevät melkoisesti sarjajalkapalloa.

Englannin Valioliiga julkaisi tuoreen 380 ottelua sisällään pitävän otteluohjelmansa. Kausi alkaa perjantaina viides elokuuta, kun Crystal Palace isännöi Arsenalia Suomen aikaa kello 22.00 alkavassa ottelussa.

Lauantaina pääkierroksella pelataan yhteensä seitsemän ottelua. Päivän ensimmäisessä ottelussa eli kello 14.30 Suomen aikaa käynnistyvässä matsissa Fulham isännöi Liverpoolia. Sunnuntaina pelataan kaksi ottelua, kun molemmat Manchesterin joukkueet ovat tulessa. Manchester United isännöi Brightonia päivän ensimmäisessä ottelussa ja hallitseva mestari Manchester City matkaa West Hamin vieraaksi.

Ennen ensimmäistä maaottelutaukoa pelataan kahdeksan kierrosta. 17. syyskuuta pelattavan kahdeksannen ottelukierroksen jälkeen alkaa kahden viikon tauko jolloin maat pelaavat UEFA:n Kansojen liigan kaksi otteluaan pois kalenterista.

Ennen Qatarissa pelattavia MM-kisoja Valioliigassa pelataan yhteensä 16 kierrosta. MM-kisojen jälkeen Valioliiga palaa tauolta perinteisellä “Boxing Day” -kierroksella, kun Tapaninpäivänä eli 26. joulukuuta kaikki joukkueet ovat tulessa. Joulun ja loppiaisen välissä joukkueet pelaavat yhteensä kolme kierrosta, jonka jälkeen on 12 päivän tauko. Tämän jälkeen on puolet Valioliiga-kaudesta pelaamatta. Toinen puolikas lähtee käyntiin 14. tammikuuta.

Valioliigan viimeinen kierros pelataan 28. toukokuuta jolloin viimeistään mestaruus ratkeaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga