Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Valioliigan huippuseura iskemässä kultasuoneen! – Huippumaalintekijä lähellä siirtoa Lontooseen

Mikel Arteta
AOP

Valioliigassa karvaasti viidenneksi menneellä kaudella jäänyt Arsenal on tekemässä kovia liikkeitä tämän kesän siirtoikkunassa. Mikel Artetan valmentama ryhmä teki loistavan parannuksen viime kauden aikana, kun espanjalaisvalmentaja ajoi nuoria pelaajia sisään. Nyt joukkue on tekemässä iskua pelaajamarkkinoilla, joilla joukkue nousee mukaan jopa mestaruustaisteluun.

Mikel Artetan johtama Arsenal on tekemässä kovaa siirtoa pelaajamarkkinoilla. Arsenal on kuumeisesti Manchester Cityn brassihyökkääjä Gabriel Jesusin perässä. Jesus on jäänyt Cityssä hieman muiden jalkoihin eikä loistavia maalimääriä takonut hyökkääjä ole tyytyväinen tilanteeseen.

City hankki kesän suurimpana pelaajasiirtona Norjan supertähden Erling Haalandin Saksan Bundesliigan Borussia Dortmundista, joten brasilialaiselle ei ole liikaa enää käyttöä. Vaikka pelaajia Cityllä riittää, niin Sky Sportsin mukaan joukkue ei olisi halukas luopumaan pelaajasta, vaikka ymmärtääkin Jesusin näkökannan. Brasilialaisessa on kiinni 50 miljoonan punnan hintalappu siirrolle.

Arsenal on myös vahvistamassa keskikenttäänsä, sillä joukkue on hankkimassa Italian Serie A:ssa Fiorentinaa edustaneen Lucas Torreiran takaisin. Urugualainen pelasi viime vuoden lainalla Italiassa, mutta hänelle ei tehty sopimusta, joten Torreira on palaamassa Lontooseen.

Lontoolaisseura on Torreiran ja Jesusin lisäksi hankkimassa keskikentälle Portugalista Fabio Vieiraa. Vieiran siirto on siinä määrin jo varma, että hänen täytyy saada terveystarkastus ja henkilökohtaiset palkkaneuvottelut maaliin Arsenalin kanssa ennen siirron varmistumista. 22-vuotias pelaaja takoi FC Porton paidassa viime vuonna kuusi maalia Portugalin pääsarjassa 15 otteluun. Siirtosumman uskotaan olevan kokonaisuudessaan 35 miljoonaa puntaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset