Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Serie A

Serie A:n vuoden puolustajaksi valittu brasilialainen hamuaa seuravaihtoa – Huhuissa monta kovaa vaihtoehtoa

Gleison Bremer puolustaja Torino
AOP

Italian Serie A:n Torinon brasilialaispuolustaja Gleison Bremer on kertonut haastattelussa haluavansa vaihtaa maisemaa uusien haasteiden perässä.

Italian Serie A:n Torinon 25-vuotias puolustaja Gleison Bremer valittiin viime kaudella sarjan parhaaksi puolustajaksi. Nyt brasilialainen kertoi haastattelussa, että aikoo poistua Torinosta kesällä. Bremer paljasti myös analysoineensa jo joitain tarjouksia eri seuroilta. Puolustaja on linkitetty muun muassa Englannin Valioliigan Chelseaan ja Tottenhamiin sekä Serie A:n Interiin.

Bremer kertoi informoineensa seurajohtoa aikeistaan jo aiemmin.

– Sanoin valmentajalle ja johdolle viime kesänä “Haluan vaihtaa nyt”. He sanoivat minulle: “Jää tänä vuonna, auta meitä, ensi vuonna voit ottaa seuraavan askeleen”.

Bremer ei ole edustanut Brasiliaa lainkaan vielä millään maajoukkuetasolla ja se harmittaa häntä. Mies toivoo seuravaihdosta potkua myös maajoukkueasioihin.

– Fanit tietävät jo, että minulla on halu pelata Mestarien liigassa, mennä sinne ansaitakseni kutsun Brasilian maajoukkueeseen.

– Minun täytyy pelata paljon paremmalla tasolla, joten mielestäni se on ajan kysymys. Analysoin joitain ehdotuksia, mutta uskon, että ensi kaudella en enää pelaa Torinossa.

Bremer on edustanut Torinoa reilun kolmen vuoden aikana yhteensä 110 ottelussa ja tehnyt 13 maalia ja antanut viisi maalisyöttöä. Ennen Italiaa mies edusti Brasiliassa Desportivo Brasilia ja Atlético Mineiroa junioritasolla sekä Mineiroa ja São Paulon kakkosjoukkuetta aikuisten tasolla.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A