Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Venäjä aikoo palata kansainvälisiin maajoukkuepeleihin – Taka-ajatuksena härski kiertotemppu

Venäjä miesten maajoukkue
AOP

Venäjän maajoukkueet suljettiin kansainvälisistä otteluista maan aloitettua Ukrainan-sodan. Nyt maa aikoo kuitenkin palata kansainvälisiin ympyröihin kiertotietä pitkin.

Venäjän jalkapalloliiton RFU:n pääsihteeri Aleksandr Alaev kertoi sunnuntaina uutistoimisto TASS:n artikkelissa, että Venäjän miesten maajoukkue pyrkii syyskuussa järjestämään ystävyysotteluita eri maanosaliittojen joukkueiden kanssa.

Aiemmin toukokuussa RFU:n puheenjohtaja Aleksandr Djukov sanoi, että Venäjän miesten maajoukkue luopuu kesän harjoitusleiristä ja joukkue aikoo tavata syyskuussa. Djukov mainitsi myös useat ystävyysottelut, jos mahdollisten vastustajien kanssa päästään sopimukseen.

– Toivomme, että maajoukkue pelaa kaksi ottelua syyskuussa. En osaa vielä nimetä vastustajia. Ne tulevat olemaan eri liitoista, Alaev kommentoi.

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA ja Euroopan jalkapalloliitto UEFA asettivat venäläisjoukkueet pelikieltoon Venäjän aloitettua Ukrainan-sodan. Kielto koski kaikkia venäläisiä maa- ja seurajoukkueita. Päätös koski kausia 2022-2023.

Venäjä aikoo nyt mitä ilmeisimmin yrittää kiertää FIFA:n ja UEFA:n päätöstä hakemalla tukea ja vastustajia muista maanosaliitoista UEFA:n ulkopuolelta.

FIFA koostuu kuudesta maanosaliitosta. UEFA:n lisäksi siihen kuuluvat Pohjois- ja Keski-Amerikan- ja Karibian jalkapalloliitto CONCACAF, Etelä-Amerikan jalkapalloliitto CSF, Afrikan jalkapalloliitto CAF, Aasian jalkapalloliitto AFC ja Oseanian jalkapalloliitto OFC.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet