Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Walesissä kuohuu – Maajoukkueen päävalmentaja Ryan Giggs vakavissa ongelmissa

Ryan Giggs on vakavien syytösten kohteena.
AOP

Vuodesta 2018 Walesin miesten maajoukkuetta päävalmentanut pelaajalegenda Ryan Giggs on perheväkivaltakohun keskellä ja saattaakin joutua eroamaan sen johdosta.

Walesin miesten maajoukkueen päävalmentaja Ryan Giggs on ollut vapautettuna työstään marraskuusta 2020 lähtien, kun häntä alettiin epäillä ja tutkia perheväkivallasta. Miestä syytetään kontrolloivasta ja pakkomielisestä käyttäytymisestä entistä tyttöystäväänsä Kate Grevilleä kohtaan elokuun 2017 ja marraskuun 2020 välisenä aikana.

Giggsiä syytetään myös Katen pahoinpitelystä, joka aiheutti naiselle todellisia ruumiinvammoja ja hänen nuoremman sisarensa Emma Grevillen kanssapahoinpitelystä Giggsin kotona Englannin Salfordissa Worsleyn kylässä 1.11.2020.

Giggs on kiistänyt syytökset ja kiistänyt syyllisyytensä kaikkiin syytekohtiin. Giggs joutuu oikeuden eteen Manchesterissä 8.8.2022.

Robert Page on toiminut Walesin väliaikaisena päävalmentajana Giggsin poissaollessa. Pagen johdolla joukkue on niittänyt menestystä ja selviytyi ensimmäisiin miesten MM-kisoihinsa 64 vuoteen voitettuaan MM-jatkokarsinnassa Ukrainan. Page tulee jatkamaan tietojen mukaan päävalmentajana myös, mikäli Giggs todella eroaa tehtävästään.

Tietojen mukaan Giggs on vetäytynyt tietoisesti kokonaan sivuun joukkueen toiminnasta, ettei hän häiritse joukkuetta. Giggs on yksi Walesin kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista ja kova nimi myös managerimarkkinoilla, joten miehen menettäminen olisi iso isku Walesille.

Walesin jalkapalloliitto ei ole kommentoinut Giggsin tilanteen uusimpia käänteitä julkisuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet