Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

La Ligan Barcelona edelleen ongelmissa – Entinen johtaja lataa tiukkoja syytöksiä

Antoni Freixa entinen johtaja Barcelona
AOP

Espanjan La Ligan Barcelona on paininut vakavien talousongelmien kanssa ja se on vaikuttanut vaikeasti myös pelaajahankintoihin. Nyt Barcelonan entinen johtaja Antoni Freixa tylyttää seuraa pötypuheista.

Espanjan La Ligan Barcelona yrittää uudelleenaktivoitua pelaajamarkkinoilla surkeasta taloustilanteestaan huolimatta. Seuran puheenjohtaja Joan Laporta on puhunut suureen ääneen uusista hankinnoista, mutta seuran entinen johtaja Antoni Freixa puolestaan kuittaa puheet valheina.

– Tiesitkö, että Robert Lewandowski, Jules Koundé, Raphinha tai Bernardo Silva eivät tule? Tiedätkö sen, eikö?, Freixa laukoi Twitter-tilillään.

Laporta paljasti myös, että Barcelonan jäsenet olivat äänestäneet lisärahan hankkimisen puolesta myymällä osan fanituoteosastostaan sekä osan TV-oikeuksia.

Freixa kuitenkin kommentoi, ettei usko Laportan puheita.

– En osta puhetta Barcelonan hankinnoista. He myyvät räikeästi savua.

– Se, mitä he sanovat, on ristiriidassa todellisuuden kanssa, eikä minulla ole muuta vaihtoehtoa kuin varoittaa ihmisiä siitä, että näin ei tapahdu, espanjalainen täräytti.

Freixan mukaan hankinnat vaativat toimia.

– Voisi tulla, jos pelaaja myydään. Myy paljon enemmän sanoa, että Silva on tulossa. Jos haluamme myydä pyörän, myydään se, minä en osta sitä.

– Olen hieman vastavirtaa, nyt Barcelonassa on kätevää luoda illuusio, mies jatkoi.

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga